Verbouwen

Bouwinnovatie 2014, de weg naar elke bouwdroom

Het nieuwe bouwjaar start pas met de beurs Bouwinnovatie. Eind januari - begin februari 2014 palmt Bouwinnovatie opnieuw de Ethias Arena in. Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een forum om elkaar te ontmoeten.
Gedurende drie decennia heeft deze beurs voor bouwen en verbouwen zich alleen maar uitgebreid. Al meer dan 30 jaar is Bouwinnovatie een commerciële voltreffer, met meer dan 20 000 bezoekers voor meer dan 200 bedrijven uit de bouwsector … die hun troeven tonen aan het grote publiek.

Voorbereiding beursbezoek

De website van Bouwinnovatie speelt in op de nieuwe trends zoals een mobile versie van de website, online ticketing, social media enz.
De website is een handige tool voor de bouwheer. Hij kan zijn beursbezoek vooraf perfect voorbereiden, timen, folders raadplegen of downloaden, enz.

Beursthema

Bouwinnovatie 2014 staat in het teken van INTERIEURAFWERKING, oftewel: hoe werk ik mijn woning verder af op zo’n manier dat ik er mijn leven lang aan verdien door te kiezen voor kwaliteit en goed comfort. Bouwinnovatie zet hiervoor de Interieur-route op, met diverse standhouders die ‘ambassadeurs’ zijn van dit thema. Een thema waarbij we de particulieren alsook professionals willen informeren over duurzame en professionele interieurafwerking (vloeren, muren, verven, deuren, verwarming, sanitair, keuken, trappen, enz).
Bezoekers krijgen via deze route antwoord op vragen zoals: ‘hoe richt ik mijn keuken het meest praktisch in?’, ‘hoe maak ik mijn badkamer energiezuinig?’, ‘hoe kies ik de voor mij beste vloerbekleding’, ‘welke wand- en plafondafwerkingen zijn er allemaal mogelijk?’, ‘hoe kies ik mijn binnendeuren?’, … Bovendien is aan het volgen van de Interieur-route ook een wedstrijd gekoppeld waarmee een waardevolle prijs te winnen is!

Laatavondopening (Nocturne)

Traditioneel is de tweede vrijdag van de beurs open tot 23 uur! Op vrijdag 7 februari bezoekt men Bouwinnovatie dus tot in de late uurtjes. Vanaf 18 uur is het Happy Hour en trakteren we op gratis drank. Ook de exposanten maken van deze gelegenheid gebruik om hun klanten en relaties extra te verwennen.

Bouwinnovatie 2014 - PRAKTISCH

Plaats: Ethias Arena en Grenslandhallen
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Data
vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014
vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari 2014

Openingsuren
vrijdag 31 januari: 15-21 uur
zaterdag 1 februari: 10-19 uur
Zondag 2 februari: 10-19 uur
vrijdag 7 februari: 15-23 uur -> LAATAVONDOPENING tot 23 uur! Happy Hour vanaf 18 uur.
zaterdag 8 februari: 10-19 uur
zondag 9 februari: 10-19 uur

Toegangsprijzen
volwassenen: 8 euro -> koop je inkomticket online en bespaar 1,50 euro!
kinderen: gratis

Ook interessant