Nieuwbouw

Bouwen of renoveren blijft de beste investering

Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente op hypothecaire leningen op een historisch laag peil blijft, kan je met het (weinige of vele) geld waarover je beschikt echt niets beter doen dan te investeren in het bouwen - of kopen en renoveren - van een woning. Talrijke studies wijzen uit dat een eigen huis de beste belegging is, in goede en kwade dagen. Dus: wil je een woning kopen, bouwen of verbouwen? Wil je graag je interieur verfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Je dak of spouwmuur laten isoleren? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de 13e editie van bouw & reno, van zaterdag 10 tot en met zondag 18 januari in Antwerp Expo. Op die populaire en gezellige beurs vind je negen dagen aan een stuk alle mogelijke nuttige tips en advies, adressen en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwproject.

... zeker als je gratis professioneel bouw- en renovatieadvies krijgt

Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft heel wat vragen en is op zoek naar duidelijke, objectieve en professionele antwoorden daarop. Die krijg je tijdens bouw & reno onder meer van Bouwunie, de Stad Antwerpen, Eurodal, BTA (Bedrijfsgroep Tuinaannemers Antwerpen), Elektro Helsen en Bavaco Projects. En dat advies zal vele bezoekers zeker goed van pas komen. Want er komen steeds meer regeltjes, normen en verplichtingen bij. Goed advies is dan ook bijzonder welkom. Je kan vandaag echt niet meer beginnen bouwen of renoveren zonder je terdege voor te bereiden en de nodige informatie in te winnen.

Gratis bouw & reno 2015 bezoeken?

Namens organisator Artexis mag Bouw & Wonen aan al haar bezoekers een gratis duoticket schenken. De tickets zijn geldig voor 2 personen, van maandag 12 tot donderdag 15 januari.

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is dit formulier te downloaden, af te drukken, in te vullen en mee te nemen naar Antwerp Expo. Bij afgifte aan de ingang krijgt u gratis toegang tot de beurs!

Graag op voorhand inschrijven voor advies!

Om tijdens je bezoek aan bouw & reno gebruik te kunnen maken van het gratis en professioneel advies moet je wel op voorhand een afspraak vastleggen via de website vwww.bouwreno.be. Heb je een afspraak gemaakt? Kom dan stipt op het afgesproken uur, anders vervalt je beurt. Het advies duurt 20 minuten.

Infosessies

Tijdens bouw&reno worden enkele bijzonder interessante informatiesessies georganiseerd, onder meer door Bouwunie, Livios en Bouwinfo en hetportaal.be, over diverse onderwerpen die heel wat toekomstige (ver)bouwers zeker zullen boeien. Je kan je hiervoor vanaf 1 januari 2015 gratis inschrijven.
Meer informatie hierover vind je op www.bouwreno.be.

Meer dan 250 exposanten

De 4 hallen van Antwerp Expo zijn naar goede gewoonte weer tot in de kleinste hoekjes gevuld met meer dan 250 exposanten. Tijdens bouw & reno krijg je dan ook een heel ruim en gediversifieerd overzicht van alles wat de bouwsector op dit ogenblik te bieden heeft: bouwmaterialen en bouwbedrijven, keukens en badkamers, deuren, ramen, verwarming, elektriciteit, domotica, vloer- en wandbekleding, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, open haarden, kachels, trappen, verlichting, veranda’s ...

Na een bezoek aan bouw & reno zal je helemaal op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden,de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de bouw- en renovatiesector.

Nieuwe producten, technieken en toepassingen

Tijdens bouw & reno 2015, zoals steeds de eerste belangrijke (ver)bouwbeurs van het jaar, zullen heel wat exposanten weer nieuwe producten, technieken, toepassingen en materialen voorstellen die ze dit jaar op de markt brengen.

Let wel, op bouw & reno vind je niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

bouw & reno praktisch

Plaats: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Data:
van zaterdag 10 tot en met zondag 18 januari 2015

Openingsuren: (weekuren gewijzigd!)
Zaterdag en zondag: van 10u tot 18u
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: van 13u tot 18u
Vrijdag 16 januari: nocturne van 13u tot 22u

Toegangsprijs:
10 euro/persoon
Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar, vergezeld door een volwassene.

Kinderopvang:
Gratis kinderopvang voorzien tijdens het weekend (voor kinderen tussen 3 en 12 jaar) van 10u tot 17u45

Ook interessant