Algemeen

Bouw & Wonen verbetert!

De uitkomst van onze mini enquête gaf aan dat het merendeel van u het op prijs stelt dat B&W onderscheid maakt tussen artikelen uit België en die uit Nederland.
Wij hebben geluisterd.
Sinds vorige week is deze aanpassing effectief te zien in de nieuwsbrief. Artikelen die behoren bij Nederlandse berichten zijn voorzien van een Nederlands vlaggetje en Belgische artikelen zijn voorzien van een Belgisch vlaggetje. Daarnaast zijn de neutrale artikelen zoals over buitenlandse architectuur en dergelijke niet voorzien van een onderscheidend teken.

Nieuwe website

Op de huidige site kunnen de vlaggetjes nog niet worden getoond op de homepage. In augustus wordt een nieuwe B&W site gelanceerd waar dit onderscheid wel wordt gemaakt.
Een nieuwe site is noodzakelijk om meer functionaliteit en snelheid te bieden bij het stijgend aantal bezoekers. Ook de uitbreiding van de Bouw & Wonen evenementen kalender is al zichtbaar op de huidige site. De evenementenkalender is zonder twijfel de meest complete in de Benelux.
Er is niet alleen aan de lezers gedacht. Ook voor adverteerders en partners is er goed nieuws.
Tijdens de lancering berichten wij hierover meer.

Partners

Er is belangstelling getoond door grotere bedrijven om zich als partner van Bouw & Wonen te profileren. B&W biedt hen voor het komend seizoen ruime mogelijkheden.

Uw hulp

Uw ideeën en wenselijke verbeteringen aub melden via info@bouwenwonen.net.
Alvast bedankt.

Tenslotte

Bij deze danken wij u allen hartelijk voor uw trouwe steun en hulp. Zonder u hadden wij deze fantastische groei nooit gerealiseerd.
Build for Life