Meubelen

Blijf in uw kot en tover het om tot een interieur walhalla

Blijf in uw kot en tover het om tot een interieur walhalla
Flora
Ok, je sociaal leven staat momenteel op een lager pitje maar niet getreurd: nu heb je eindelijk wat extra tijd om van je huis een prachtig plekje te maken! Laat die lente-schoonmaak maar beginnen en droom je interieur walhalla bij elkaar met woonmagazines en Pinterest. Inspiratie genoeg opgedaan? Laat dan die online shopping queen in jezelf los op de Sofacompany webshop. Kies vanuit je luie zetel voor een nieuw exemplaar dat veilig bij jou thuis wordt geleverd. Twijfel je toch nog of je die stoere driezitter wel ziet zitten als je hem in levende lijve ontmoet? Geen probleem want je kan alle meubels nu ook gratis terugzenden. Benieuwd welke nieuwe designs van de lente-collectie jouw hart gaan stelen...

Home Sweet Home

Ben je thuis aan het werk of juist buiten de deur werkzaam in één van de essentiële sectoren? Voor ons allemaal is het juist nu extra fijn om een thuis te hebben waar je je goed voelt, waar je kan werken maar ook ontspannen. En nu Moeder Natuur stilaan haar eerste zonnestraaltjes op ons loslaat, begint het sowieso bij heel wat mensen te kriebelen voor die langverwachte lente-schoonmaak. Tijd om je huis een stevige poetsbeurt te geven, oude rommel weg te gooien én het allerleukste: je interieur een frisse look te bezorgen! Voor alle hippe huismussen die hun huis in een nieuw jasje willen steken, lanceert Sofacompany dit voorjaar opnieuw een reeks design pareltjes!

Blijf in uw kot en tover het om tot een interieur walhalla
Nora

Social distancing met Nora

Anderhalve meter afstand houden? Gelukkig hoeft het zo ‘ver’ niet te komen onder je eigen dak maar desalniettemin zou social distancing van je eigen gezinsleden geen probleem vormen met de nieuwe Nora. Deze modulaire zetel kan je namelijk zo groot maken als je zelf wil! Met de afzonderlijke modules crëer je een lange, uitgerokken en elegante S-vorm of een traditionele rechte driezit met lichtjes gebogen uiteindes... zelfs een a-typische cirkel is een optie! De mogelijkheden van dit curvy model in fluweelachtige grijsblauwe chenille zijn eindeloos. Sofacompany speelt met dit nieuwe modulaire meubel dan ook in op onze behoefte naar meer flexibiliteit. Zo verhuizen we vaker, krijgen we mini-me's, worden we plots een nieuw samengesteld gezin of kunnen we ons niet inhouden om het interieur af en toe te restylen.

Flora maakt van elke plek een 'Place m'as-tu vu'

Opgepast...want één blik op de nieuwe Flora en die restyling-drang zal snel en hard toeslaan. Van deze trendy tweezit op slanke, metalen pootjes wil je zo snel mogelijk de blikvanger maken in je woning. Flora is dan ook een knusse, hartvormige zetel waarin je liefst zo dicht mogelijk tegen je lief aan kruipt. De fancy Flora eenzit viel al enorm in de smaak maar nu is er dus nòg meer om van te houden. Als tweezit is deze musthave omhuld met een zachte, okergele chenille stof (Danny Amber) ideaal voor kleinere woonruimtes. Flora komt ook helemaal tot zijn recht als extra zetel in de gang, keuken of slaapkamer.

Kunstige prints van Cathrine Rudolph, oprichtster Sofacompany

Dat Sofacompany zich al jaren onderscheidt met eigentijds en hip design, is geen enkel interieurliefhebber voorbij gegaan maar nu komt er ook extra aandacht voor de prints waarin deze ontwerpen worden gehuld. Zo creëerde Cathrine Rudolph - die aan de wieg staat van het Deense meubelmerk Sofacompany - een abstract schilderwerk waarop de stof voor het Arctic Green tapijt werd geïnspireerd. De bijzondere print doet verschillende groentinten op een vloeiende manier in elkaar blenden. De kalme kleuren en natuurlijke bewegingen van Arctic Green brengen meteen de nodige rust in elke ruimte. Het tapijt is beschikbaar in 2 verschillende formaten. De kunstzinnige Arctic Green print omhult eveneens de populaire No. 9 poef en het Zeta kussen. Zo kan je meteen een aantal 'arty' accessoires toevoegen aan je interieur. Laat het online shoppen maar beginnen!

Blijf in uw kot en tover het om tot een interieur walhalla
Nora