Verbouwen

Bis blikt vooruit op 2021, met een vernieuwde naam

Bis blikt vooruit op 2021, met een vernieuwde naam
Eind juli gaf de Nationale Veiligheidsraad toestemming om beurzen opnieuw op te starten vanaf 1 september, mits naleving van het beursprotocol, akkoord van de lokale autoriteiten en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten.

Easyfairs, organisator van bis, omarmde het beursprotocol en deed bijkomende investeringen om haar beurzen in alle veiligheid te kunnen organiseren. "Om onze intentie kracht bij te zetten, sloten we een partnership met SGS af, een internationaal gerenommeerd auditbedrijf inzake veiligheid", aldus Dirk Van Roy, CEO van Easyfairs Belgium.

Ondanks het veilige kader, zal er dit jaar geen bis, bouw- en inspiratiesalon zijn. “Na uitgebreid overleg met onze exposanten, en op vraag van de overgrote meerderheid van hen, werd beslist om bis 2020 te verplaatsen naar 2021”, zegt Kenzo Van Nieuwenhove, Head of Building Cluster. Geen makkelijke beslissing aangezien we een veilige beurs konden garanderen, maar we luisteren uiteraard naar de wens van onze exposanten.

Bis steunt bezoekers en exposanten

Bezoekers zullen nog even moeten wachten om de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen fysiek te beleven. Maar we helpen hen in de tussentijd graag verder met hun woonplannen. Zo kan men op de bis-blog terecht, boordevol tips en tricks.

Exposanten die reeds bevestigden voor editie 2021 geven we een duwtje in de rug, want zij mogen de bis-merknaam gebruiken. Dat is interessant in twee opzichten: (ver)bouwers genieten van heel wat bis-acties en exposanten krijgen geïntereseerde en nieuwe klanten in hun showroom.

We blikken met enthousiasme vooruit op bis 2021. Er bevestigden al honderden exposanten, waaronder heel wat grote namen zoals Sax Sanitair, Wienerberger, De Keukenbouwer, Impermo en Reynaers Aluminium. Bovendien zijn er tal van nieuwe projecten op til én ... een nieuwe naam!

Een nieuwe naam: bouw- en interieursalon

Bis, bouw- en inspiratiesalon ontvangt heel wat bezoekers met een totaalproject, dat begint bij de ruwbouw en meerdere technische fases omvat. Daarnaast stellen we vast dat het segment van afwerking en interieur aan populariteit wint. "Niet onlogisch, gezien het groeiende aandeel van projectontwikkeling, ook te vinden op bis", zegt Kenzo Van Nieuwenhove.

"We spelen graag in op die marktevolutie door het interieursegment op bis verder uit te bouwen, uiteraard zonder het (ver)bouwluik te minimaliseren. Bis is en blijft de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, maar via een grotere interieurzone en interieuradvies verbreden we onze focus. Het is dan ook met trots dat we de nieuwe naam 'bis, bouw- en interieursalon' aankondigen."

We ontvangen u graag op bis, bouw- en interieursalon 2021, noteer 2 t.e.m. 10 oktober alvast in uw agenda.

Ook interessant