Dossier Coronavirus / COVID-19

Consumentenbeurs Huis en Energie wegens corona uitgesteld

  NL   1 oktober 2020 Bron: MilieuCentraal
Consumentenbeurs Huis en Energie wegens corona uitgesteld
De beurs Huis en Energie wordt wegens de toenemende coronabesmettingen in Nederland uitgesteld naar vrijdag 28 t/m zondag 30 mei 2021. Ook dan zal de beurs in het teken staan van aardgasvrij wonen én vormt het Duurzame Droomhuis van Milieu Centraal het hart van de beurs.

‘De snelle stijging van het aantal coronagevallen in de afgelopen weken en de aanscherping van de maatregelen riep bij ons de vraag op of het nog verantwoord is om de beurs in november plaats te laten vinden’, aldus Henriette Vrisekoop van het duurzame eventbureau Good, de organisator van de beurs.

Nieuwe datum: vrijdag 28 t/m zondag 30 mei 2021

De beurs Huis & Energie zal nu volgend jaar plaats vinden van vrijdag 28 t/m zondag 30 mei 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs richt zich op de consument, die interesse heeft in verduurzaming van de woning en in aardgasvrij wonen. Op de beurs komen experts, leveranciers en deskundigen samen om de consument te helpen een volgende stap te zetten. In het centrum van de beurs komt het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis te staan. Een levensgroot huis waar alle duurzame producten, van ledlampen tot warmtepompen, te zien, horen en beleven zijn.

Voor mensen die al een kaartje hadden bemachtigd voor de beurs in november 2020: deze blijven geldig voor de beurs in mei 2021. Wil je wel al nu je aankoopbedrag terug, stuur dan vóór 14 oktober een mail naar info@huisenenergie.nl

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo