Verbouwen

Bezoek dit weekend de Knauf Discovery Days (Video)

Heb je de succesvolle editie van de eerste Knauf Discovery Days in Luik gemist? Het komende weekend wordt het vernieuwende evenement opnieuw georganiseerd. Dit keer in Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. Tijdens de eerste editie hebben wij de beurs bezocht en maakten samen met Blix.TV de volgende video reportage zodat u alvast een idee krijgt wat u allemaal kunt verwachten als u vrijdag 15 of zaterdag 16 april naar de Knauf Discovery Days komt.



Op de Knauf Discovery Days deelt de bouwspecialist zijn expertise met zowel voorschrijvers, aannemers, groothandelaars en vakmensen (op de eerste dag), als met particulieren die op zoek zijn naar informatie voor het eigen bouwproject (op de tweede dag). Meer dan 50 medewerkers staan paraat met toelichting rond het Knauf gamma, van de alom bekende gipsproducten en isolatiematerialen tot innovatieve groendaksystemen, mortels en lijmen, voegenvullers, vochtbestendige en akoestische systemen en nog veel meer.

De toegang is gratis, wel wordt gevraagd vooraf in te schrijven via www.knaufdiscovery.be. Hier vindt u overigens meer informatie.

Ook interessant