Verbouwen

Bezoek de Wienerberger showrooms en krijg tot 475 euro terug op uw aankopen

Bezoek de Wienerberger showrooms en krijg tot 475 euro terug op uw aankopen
Koester je bouw- of renovatieplannen? Kom dan zeker in de periode van maandag 6 maart tot en met zaterdag 8 april 2023 langs in een van de Wienerberger showrooms. Daar ontdek je niet alleen een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers, maar krijg je bij aankoop bovendien een interessante cashback tot 475 euro.

Een stevige korting voor een duurzame keuze

Als je tussen 6/3 tot en met 8/4 een van de Wienerberger showrooms bezoekt en daarna binnen de twee jaar keramische materialen of oplossingen uit dat aanbod koopt, kan je dat tot 475 euro voordeel opleveren.

Meer bepaald is er een cashback van maar liefst 175 euro op kleidakpannen van Koramic, van nog eens 175 euro op gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca, en van extra 125 euro bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

Bezoek de Wienerberger showrooms en krijg tot 475 euro terug op uw aankopen

Een uniek showroomconcept

Je bezoek zal ook op andere manieren renderen, want de showrooms van Wienerberger vormen een uniek concept in de bouwwereld.
  • Je vindt gegarandeerd wat je past. Je kan immers kiezen uit een enorm aanbod aan gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers.
  • Je krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen, leert de nieuwste innovaties kennen en kan je licht opsteken in de renovatiecorner.
  • Op een speciale display kan je zelf alle mogelijke combinaties testen en dat tot in de kleinste details, bv. tot en met de voegmortelkleur.
  • Je kan van de producten die je bevallen stalen meenemen om ze thuis nog eens in alle rust te beoordelen.
  • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie, niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere belangrijke bouwthema’s.

De Wienerberger showrooms: ook open op zaterdag

Je bent van harte welkom in de Wienerberger showrooms in:
Kortrijk, Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk, tel. 056 24 95 88,
Londerzeel, A12 Koning Leopoldlaan 1, 2870 Breendonk, tel. 052 31 10 10.

Van maandag tot vrijdag zijn onze showrooms vrij te bezoeken. Om je bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen, raden wij je aan om vooraf online een afspraak te boeken. Op die manier vermijd je langere wachttijden en ben je zeker van het persoonlijke advies van een van onze showroomadviseurs.

Om je op zaterdag in optimale omstandigheden te kunnen informeren over al onze producten en de kwaliteit van onze service te garanderen, kan je op zaterdag de showroom enkel bezoeken op afspraak.

Ontdek onze vernieuwde showroom in Londerzeel en laat je er ook digitaal inspireren.

Voor meer info/een afspraak: www.wienerberger.be/showrooms

Ook interessant