Duurzaam Bouwen

Bezoek de PassiveHouse Beurs 2012 vanaf 8 september

Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Wil je comfortabel, klimaatvriendelijk en energiezuinig wonen? Kom dan naar de PassiveHouse Beurs op zaterdag 8 en zondag 9 september in het Brusselse Tour & Taxis. Op vrijdag 7 september is de beurs voorbehouden aan professionele bezoekers.
Op de PassiveHouse beurs ontmoet je 140 bedrijven die passief en zeer energiezuinig bouwen. De standhouders zijn stuk voor stuk gespecialiseerde bedrijven uit de energiezuinige bouwsector, met kennis van zaken en een kwalitatief aanbod. Zo kan je terecht bij architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, fabrikanten, studiebureau’s, banken en publieke organisaties. Dat maakt dat een (ver)bouwproject na een bezoek aan de PassiveHouse Beurs, plots wel eens een heel concrete vorm kan aannemen: van het ontwerp, de berekening, de keuze van de materialen en technieken, tot de uitvoering toe!

Als je je toegangskaarten online bestelt, krijg je 3 € korting! Registreer je nu via www.passivehouse.be/fair/nl/bestel-tickets

Alle informatie vindt u op www.passivehouse.be