Beveiligd schuifdeursysteem tegen diefstal

27 maart 2017 Bron: Assa Abloy
Beveiligd schuifdeursysteem tegen diefstal
Goed toegankelijk, betekent vaak ook kwetsbaarder. Een handelszaak in de winkelstraat bijvoorbeeld, geniet niet van de extra veiligheid van integratie in een groter gebouw of een shopping center. Met de nieuwe Besam SL500 Protect van ASSA ABLOY Entrance Systems beschikken winkels, hotels en kantoren voortaan over een duurzame toegangsoplossing inclusief beveiliging.

Extra veiligheidsmechanismen

Het systeem Besam SL500 Protect bestaat uit schuifdeuren (dubbel of enkel) met slanke aluminium profielen, een deurautomaat, veiligheidsvoorzieningen en toegangscontroleopties.

De extra veiligheidsmechanismen van de Besam SL500 Protect verbeteren de veiligheid van de bestaande toegang. Het deursysteem is EN 1627 gecertificeerd. Dat betekent dat het beantwoordt aan de vereisten van weerstandsklasse RC2 en dus een langere weerstand biedt tegen inbrekers. In de deurautomaat bevindt zich nog een elektromechanisch slot.

Een geïntegreerd activerings- en aanwezigheidsdetectiesysteem vergroot bovendien de gebruiksveiligheid. De deur gaat pas dicht wanneer geen personen of voorwerpen meer worden gedetecteerd.

Assa Abloy - Beveiligd schuifdeursysteem tegen diefstal

Extra functionaliteit

De Besam SL500 Protect is een voorbeeld van duurzaamheid. Getuige daarvan de TightSeal-technologie voor nog meer afdichting en de Eco Convenience sensor om het energieverbruik te monitoren.
Extra functies zorgen voor een efficiënte werking. Uitgerust met een bedieningsmodusschakelaar met aanraakscherm, is de Besam SL500 Protect online geconnecteerd.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo