Tuin

Bespaar liters kraanwater met een regenton

Bespaar liters kraanwater met een regenton
Snikhete, droge zomers en natte winters, dat is de nieuwe realiteit door het veranderende klimaat. Vang daarom zelf zoveel mogelijk regenwater op om het groen in je tuin te besproeien. Regenwater is goed voor je planten, het milieu en je portemonnee. Niet alleen je tuin is er goed mee: met regenwater kun je ook perfect ramen en je auto wassen, zonder kalkstrepen. Door regenwater op te vangen bespaar je niet alleen geld, maar minimaliseer je ook de druk op de lokale watervoorziening.

De design-regentonnen van Capi zijn daarvoor ideaal. Ze zijn licht van gewicht en voor iedere tuin is er een passend formaat.

Bespaar liters kraanwater met een regenton van Capi

Plantenbak boven op de regenton

Je sluit de regenton makkelijk aan op een regenpijp en tuinslang. Het kraantje zit op de juiste hoogte om er een emmer of gieter onder te plaatsen. Het ingebouwde bladfilter zorgt ervoor dat hij niet verstopt raakt door vallende bladeren. Boven op de regenton vind je een geïntegreerde plantenbak, voor extra groen in je tuin.

Of je nu een kleine tuin of grotere buitenruimte hebt, voor elke behoefte is er een regenton. Ze zijn verkrijgbaar in varianten van 130L tot 400L, in meerdere designs en 2 esthetische texturen: Rib en Groove.

Bespaar liters kraanwater met een regenton van Capi
De regentonnen zijn erg stevig en weersbestendig en hebben daarom een levenslange garantie. Ook zijn ze 100% recyclebaar. Nog een pluspunt: de Capi regentonnen matchen qua kleur en structuur mooi met de potten van het merk, waardoor je mooie sets kunt maken.

Bespaar liters kraanwater met een regenton van Capi

Ook interessant