Vastgoed

BellTel Lofts in New York: Brooklyn is booming

BellTel Lofts, de tot luxueuze koopflats omgebouwde New York Telephone Company, landmark van Downtown Brooklyn, biedt een ongeëvenaarde kans voor een eigen stukje iconische Art Deco-architectuur in een van New York's grootste opkomende woonwijken.

Terwijl de in 1931 voltooide indrukwekkende Art Deco-gevel van BellTel Lofts bewaard is gebleven, heeft Beyer Blinder Belle, het bekende architectuurbureau dat beroemd is om zijn meesterlijke verbouwing van New York City's Grand Central Terminal, het interieur omgevormd tot chique stadshuizen.

Door de combinatie van het comfort van het stadsleven met het verfijnde ontwerp en de charme die een woonwijk eigen is, kunnen de bewoners van BellTel Lofts profiteren van de rijke cultuur en sfeer van Downtown Brooklyn, inclusief de modieuze winkels, eclectische restaurants, prachtige parken zoals de Metrotech Commons, en de verschillende musea. Centraal gelegen tussen Brooklyn Heights, DUMBO, Boerum Hill en Fort Greene, vormt BellTel Lofts een ideale woonwijk voor families en echtparen, alsmede voor alleenstaande beroepsmensen en stellen die er voor voelen om luxueus in een monument van de stad te wonen.

Dit adembenemende gebouw dat uit 27 verdiepingen bestaat, bevat 250 woonruimten verdeeld over lofthuizen met een, twee of drie slaapkamers met een grootte van 55 tot 248 m2. Velen bieden een adembenemend panoramisch uitzicht en beschikken over grote privé-terrassen buiten. Veel woningen hebben 3-meter hoge plafonds, bamboevloeren, glazen schuifdeuren, open keukens, op spa lijkende badkamers en grote kastruimten en suite. Iedere woning is uitgerust met ultramoderne fiberoptische kabel met nieuwe FIOS van Verizon voor telefoon en internetservice met hoge snelheid. De lobby waar dag en nacht personeel aanwezig is, heeft haar originele Art Deco-stijl behouden.

Het grote aanbod van voorzieningen beschikbaar voor de bewoners van BellTel Lofts omvat een prachtig dakterras van 414 m2 en een gemeenschappelijke ruimte van 600 m2 met een volledig uitgerust fitness center, filmzaal in theaterstijl, yoga- en gymnastiekzaal, een zaal voor algemene doeleinden en een ontmoetingsruimte. Ook vindt men hier een zakencentrum waar de bewoners dag en nacht toegang toe hebben. In de lobby is dag en nacht een conciërge aanwezig.

De exclusieve verkoop- en marketingvertegenwoordiger is de Development Marketing Group van Prudential Douglas Elliman. Het BellTel Lofts Sales and Design Center is gevestigd in 365 Bridge Street. De minimum aankoopprijs is $500,000. De huizen zijn onmiddellijk beschikbaar. Bel het verkoopkantoor van Douglas Elliman op 718-596-2355 of bezoek de website www.belltellofts.com voor nadere informatie.