België is meer dan De Kust en de Ardennen

  BE   12 februari 2014 Bron: Casimmo
De provincie Limburg is de meest groene van Vlaanderen en ontvangt, na de Kust, de meeste toeristen. Logisch, want hier kan u nog echt tot rust komen. Door de centrale ligging, bovenop één van de knooppunten van het bekende Limburgse fietsroutenetwerk, is Park Molenheide ook dé ideale vertrekplaats om de provincie te bezoeken. Vanuit Molenheide ontdek je snel de pracht en praal die de provincie te bieden heeft. Het park ligt op wandelafstand van Kasteelbrouwer ‘Ter Dolen’. En op 20 minuutjes rijden zit u in Hasselt, de Hoofdstad van de Smaak met zijn jenever- en modemuseum, Plopsa Indoor, de grootste Japanse tuin van Europa en natuurlijk de ontelbare restaurantjes en cafeetjes. Zin in een magische tocht naar 1912? Dan brengt u een bezoek aan het Openluchtmuseum van Bokrijk, eveneens op 20 minuutjes. Andere aanraders in de buurt zijn o.a. C-Mine te Genk met een trip naar het mijnverleden “downunder”, Tongeren, de oudste stad van België, de prachtige gerestaureerde landcommanderij van de Duitse ridderorde in Alden Biesen, het merkendorp Maasmechelen Village en het circuit van Zolder.

Waarom automatisch aan de zee of de Ardennen denken? Limburg heeft bijzonder veel troeven!”

“Ontdek, beleef en geniet” in het nieuwe Molenheide

Park Molenheide, één van de vijfsterren verblijfsparken in de Benelux, is na 40 jaar nog steeds van dezelfde eigenaar. Het is een losstaand park en net daardoor is het persoonlijk karakter kenmerkend. Alle faciliteiten zijn overdekt. De indrukwekkende indoor minigolf is de grootste van Europa. Een rijkelijk aanbod voor kinderen vindt u in het zwemparadijs Aquapolis en het speelparadijs Kids Valley van 5.500 m². Molenheide grenst aan een wild- en wandelpark van 100 ha. Natuurlijk kan u er ook Bourgondisch genieten in één van de restaurantjes op het park. Er is zelfs een business- en event-center aanwezig. Park Molenheide heeft fors geïnvesteerd in een biogas-installatie. Daardoor wordt het hele park voorzien van groene elektriciteit. Wie hier investeert, investeert in het milieu, voor 100 %.

Een tweede woning in Limburg

“Casimmo is een advieskantoor met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van 2de verblijven en is de exclusieve partner voor de verkoop van de woningen op Park Molenheide te Houthalen-Helchteren” verduidelijkt de manager Luc Notermans.

Casimmo biedt in Park Molenheide sleutel op de deur woningen aan voor 4 tot 10 personen, maar ook luxueuze villabungalows en steeds met een fabrieksgarantie tot 30 jaar. Voor eigen gebruik, als tweede verblijf, of om te verhuren als u er niet zelf bent. Alle woningen zijn gebouwd met hoogstaande, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en zorgvuldig geplaatst tussen het bestaande groen. Ze zijn volledig ingericht met alle huisraad van topmerken. Enkel de tandenborstel moet zelf meegenomen worden.

Wist u dat casimmo al meer dan vijfhonderd woningen verkocht op Park Molenheide ? “Onze klanten kunnen onze correcte manier van werken staven. Wij werken in vertrouwen.”

Voor eigen gebruik en/of verhuur

Moeilijk om huurders te vinden, denkt u? Neen hoor. Park Molenheide zelf zorgt ervoor dat uw woning gegarandeerd verhuurd wordt. “Deze investering is een zeer goed alternatief voor het spaarboekje dat haast niets meer opbrengt. Daarnaast krijgt u er ook het ‘wellnessrendement’ bovenop als u zelf verblijft in uw woning.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home International

Van 21 tot en met 23 februari vind de beurs Second Home International in Flanders Expo Gent plaats.

U kunt hier uw gratis inkomtickets downloaden

U vindt Casimmo op Second Home Gent, stand 314. Voor info kijk alvast op www.casimmo.be


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo