Keukens

Beheers de kracht van stoom

Beheers de kracht van stoom
Ruim twintig jaar geleden introduceerde Gaggenau stoom in de thuiskeuken. Sindsdien is de toepassing van stoom alsmaar verder verfijnd. De meest recente, grotere combi-stoomovens bieden de thuiskok van vandaag de dag hulp via aanpasbare automatische programma’s, een buitengewoon nauwkeurige temperatuurregeling en een automatisch reinigingssysteem. Raak geïnspireerd en beheers de kracht van stoom volledig.

Geniaal ontworpen

Een reeks van innovaties maakt de combi-stoomoven nog aantrekkelijker. Automatische programma’s voor culinaire ondersteuning, aan te passen door de kok via het intuïtieve TFT-display. De kerntemperatuursensor met drie meetpunten is tot op één graad nauwkeurig en past de bereidingstijden aan tijdens het bereiden van het gerecht. Het waterreservoir is groter, makkelijker bereikbaar en geeft een signaal aan de kok als er iets is dat aandacht behoeft. Sous-vide bereiden wordt mogelijk gemaakt door een kookfunctie en door het toevoegen van de vacumeerlade. Alle modellen zijn daarnaast voorzien van Home Connect.

Esthetisch en eenvoudig te reinigen


Met de nieuwste combi-stoomovens beheersen thuiskoks stoom zonder beperkingen. De vergrote binnenruimte, op slimme wijze verlicht door indirecte verlichting, biedt een verborgen vlakgrill achter glas; zowel esthetisch als eenvoudig te reinigen. Het automatische reinigingssysteem, dat nu beschikbaar is op alle 400 serie combi-ovens en de 200 serie modellen met vaste wateraansluiting, maakt gebruik van een cartridge voor grondige reiniging van het apparaat.

Ook interessant