Interieur

Batibouw videospecial paleis 3: Binneninrichting

De binnenafwerking, meestal gegroepeerd onder de noemer ‘binnenschrijnwerk’ en volop te zien in paleis 3, omvat talloze elementen die bepalend zijn voor de sfeer in huis: binnenmuren, trappen, wanden, borstwering, inbouwkasten, dressings,…

Hout neemt nog steeds het leeuwenaandeel van deze sector voor zijn rekening. Toch zorgen andere materialen voor een moderne, luchtige en transparante toets: glas, (roestvrij)staal en aluminium zijn ieder jaar meer aanwezig. Het gecombineerde gebruik van al die materialen leidt tot uiteenlopende, creatieve oplossingen die inspelen op individuele en specifieke behoeften.

Het deur- en raambeslag, dat al te vaak nog aan het oordeel van de aannemer wordt overgelaten, verdient eveneens uw aandacht. Want ook dat verleent uw interieur een extra uitstraling. Er zijn trouwens heel wat toepassingen mogelijk: grote deuren worden uitgerust met een draai- of schuifmechanisme, scharnieren worden ‘onzichtbaar’, net zoals de ingebouwde ventilatieroosters, … Keuze te over!

In onze videospecial van paleis 3 kunt u de meest opvallende stands en producten bekijken. Op deze manier kunt u wellicht uw bezoek aan Batibouw beter voorbereiden.


Ook interessant