Batibouw: Samsung brengt personalisatie en connectiviteit in zijn toestellen

20 mei 2022 Bron: Samsung
Batibouw: Samsung brengt personalisatie en connectiviteit in zijn toestellen
Na een virtuele editie in 2021 kunnen bezoekers van Batibouw dit jaar een nieuw gamma Samsung producten ontdekken, die nog meer aangepast zijn aan hun behoeften en veranderende levensstijl, in lijn met Samsungĺs recent gelanceerde platform: #YouMake. Dit platform biedt consumenten meer personalisatie- en connectiviteitsopties door middel van gepersonaliseerde bediening via de SmartThings IoT-oplossingen. Dit betekent meer dan enkel apparaten met elkaar verbinden. Samsung klanten kunnen naast een uitgebreide keuze aan kleuren en ontwerpopties, nu ook gepersonaliseerde routines instellen op hun apparaten, onder andere via de mobiele app SmartThings.

Producten die kracht geven

​"Bij Samsung geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van zijn toestellen volgens zijn levensstijl," zegt Maxime Parein, Head of Marketing Home Appliances bij Samsung Benelux. "Dankzij de voortdurende innovatie die Samsung in de loop der jaren heeft doorgevoerd, creŰert het bedrijf nu producten die in de eerste plaats gericht zijn op persoonlijke ervaringen. Ze spelen in op de unieke levensstijl van de gebruiker met zijn specifieke behoeften en gewoonten via transparante technologie.

Op Batibouw zal Samsung daarom toestellen tonen die iedereen kracht geven: de kracht om te personaliseren en de kracht van connectiviteit.

Nieuwe serie geconnecteerde ovens

​De nieuwe Samsung ovenlijnen combineren een strak design met de nieuwste technologische innovaties. Het nieuwe gamma is opgebouwd uit een 4, 5, 6 en 7 serie met in totaal 4 verschillende afwerkingen: Stainless Steel, Black Stainless Steel, Onyx Black & Bespoke. Binnen de Bespoke afwerking heb je keuze tussen twee trendy kleuren: Clean Navy (serie 6) en Satin Beige (serie 7), dewelke ook beschikbaar zijn voor vrijstaande koelkasten, voor een harmonieus geheel in de keuken. Naast de ôlooksö is er uiteraard ook aandacht voor innovatie. Het complete assortiment ovens is nu volledig uitgerust met de unieke Dual Cook-technologie, wat de mogelijkheid geeft om twee gerechten gelijktijdig te bereiden op verschillende temperaturen en tijdstippen, en dit zonder de vermenging van geuren. De Dual Cook Steam-technologie, die 100% stomen en tegelijk bakken mogelijk maakt, is ook aanwezig in de ovens van de nieuwe serie. Daarnaast pakt Samsung uit met een aantal vernieuwende functies, zoals de "Air Sous-Vide"-modus, voor fijnproevers die graag op lage temperatuur koken, of de "Air Fry"-functie om een gezonder alternatief te bieden voor gefrituurde gerechten. De ovens uit de 7 serie beschikken zelfs over een rechtstreeks ge´ntegreerde camera om het kookproces in real time te volgen. Alle ovens hebben standaard wifiverbinding, zodat het gemakkelijk is om een recept te volgen via je smartphone en de SmartThings-app.

Batibouw 2022: Samsung brengt personalisatie en connectiviteit in zijn toestellen

Maatwerk, connectiviteit en energiebesparing in de koelafdeling van Samsung

​Samsung brengt ook nieuwigheden in zijn koelkastassortiment met de volledig personaliseerbare BESPOKE-koelkast via het Ontdek het #YouMake platform.

Vier woorden beschrijven het best de kenmerken van de Samsung koelkasten reeks: flexibiliteit, versheid, design en innovatie.

  • Flexibiliteit: de koelkast kan aan de hand van flexibele zones als koelkast of vriezer gebruikt worden, het aanpasbaar wijnrek kan zowel voor flessen als platen worden gebruikt en de temperatuur en vochtigheid van de lades kan worden aangepast aan het voedsel dat erin bewaard wordt (fruit of groenten, vlees of vis.).
  • Versheid: de vrijstaande Samsungkoelkasten zijn allemaal Full No Frost en uitgerust met topfuncties om voedsel langer te bewaren.
  • Uniek design: de meeste koelkasten van Samsung zijn uitgerust met vlakke deuren en ge´ntegreerde handgrepen, zodat ze perfect in de keuken passen. Bovendien worden er voor de zomer ook twee nieuwe kleuren ge´ntroduceerd aan het Bespoke assortiment: Vanilla en Peach.
  • Innovatie: de Beverage Center-modellen, die een dispenser verbergen achter een dubbele deur, en daarnaast ook water serveren met de mogelijkheid van kruiden- of fruitinfusie, zullen dit jaar worden ge´ntegreerd in het Side-by-Side-model, om de dorst van de consument in de zomer of na een sportevenement gemakkelijker te lessen.

Batibouw 2022: Samsung brengt personalisatie en connectiviteit in zijn toestellen
"Tegenwoordig zijn we voortdurend met elkaar verbonden, op kantoor of thuis, en connectiviteit wordt steeds essentiŰler in onze huizen," concludeert Maxime Parein, Head of Marketing Home Appliances bij Samsung Benelux. "Ons doel is het leven van onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken en aan te sluiten bij hun dagelijkse gewoonten. " ​

Daarom kunnen de koelkasten, net als de ovens en de meeste Samsung apparaten, ook via wifi verbonden worden. Hierdoor kunnen boodschappenlijstjes of een ge´mproviseerd recept met de restjes in de koelkast makkelijk gemaakt worden.

Daarnaast heeft Samsung twee combimodellen met een A-label en twee side-by-side modellen met een C-label. Wat mooi meegenomen is gezien de almaar stijgende energieprijzen, hiermee neemt Samsung ook meteen het voortouw op het gebied van energie.

Wat andere keukenapparatuur betreft, zal de Samsung stand ook kookplaten met ge´ntegreerde afzuigkappen, vaatwassers en ingebouwde koelkasten bevatten.

Ontdek het #YouMake platform, de nieuwe producten en nog veel meer op de Samsung stand tijdens Batibouw, van 21 tot 29 mei 2022. Deze is te vinden op stand 4 ľ 330.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo