Dossier Batibouw

Batibouw 2020: Axor gaat voor een adembenemend design met persoonlijke toets

  BE   20 december 2019 Bron: Two Cents
Batibouw 2020: Axor gaat voor een adembenemend design met persoonlijke toets
Tijdens Batibouw 2020 kunt u op de stand van Axor kennis maken met de AXOR Edge en de AXOR MyEdition. De AXOR Edge is een luxueuze symbiose tussen geometrische vormen en ultra-precieze fabricatiemethodes. De in asymmetrische vormen samengestelde kubussen vormen een grandioos ensemble. Om aan de steeds groeiende vraag naar individualisering te voldoen, is de AXOR MyEdition badkamerkraan nu ook beschikbaar in Satin Black.

Axor gaat voor een adembenemend design met persoonlijke toets
AXOR Edge

AXOR Edge: Architecturaal design in de badkamer

13 jaar na de eerste collectie in samenwerking met de Franse designer Jean-Marie Massaud presenteert AXOR AXOR Edge, een luxueuze symbiose tussen geometrische vormen en ultra-precieze fabricatiemethodes. Het kraanwerk verlegt technische en esthetische grenzen: de in asymmetrische vormen samengestelde kubussen vormen een grandioos ensemble. Het fabricatieproces met diamanten resulteert in ultra precieze randen en oppervlaktes. Bovendien is AXOR EDGE deels verrijkt met fijne en personaliseerbare structuren dankzij het exclusieve oppervlak. De kranen worden veredeld met de fijne en personaliseerbare structuren van AXOR FinishPlus. Het gamma omvat modellen voor lavabo, bad en douche en werd bekroond met een Red Dot Award.

Axor gaat voor een adembenemend design met persoonlijke toets
AXOR Edge

AXOR MyEdition 2.0: Satin Black

De AXOR MyEdition, een verfijnd en eenvoudig ontwerp, is herkenbaar aan de rechthoekige vorm, van de mengkraan tot de handgreep. De AXOR MyEdition is veel meer dan een kraan, het is een echt design object.

Axor gaat voor een adembenemend design met persoonlijke toets
AXOR MyEdition 2.0


Axor gaat voor een adembenemend design met persoonlijke toetsOm aan de vraag naar individualisering te voldoen, kan de mengkraan worden gepersonaliseerd door deze te bekleden met een lederen, houten, marmeren of spiegelglas plaat. AXOR voert personalisatie tot in het uiterste door. Naast 15 FinishPlus-kleuren is de kraan nu ook beschikbaar in Satin Black. Eindeloos veel mogelijkheden om de eigen persoonlijkheid uit te drukken.

AXOR op Installpro

Professionals kunnen ook terecht op de standen van hansgrohe en Axor tijdens Installpro. Deze vakbeurs is het netwerkevenement voor elektriciens, HVAC-installateurs en loodgieters en vindt plaats op 6 maart in paleis 1 - stand 329. De toegang is gratis na registratie.

Bezoek AXOR op Batibouw, paleis 7 - stand 311


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo