Batibouw 2018: Vernieuwde Imperium gevelsteen collectie

15 december 2017 Bron: Wienerberger
Batibouw 2018: Vernieuwde Imperium gevelsteen collectie
Wienerberger
De gevelsteencollectie Imperium is toegesneden op maat van fijnproevers. Het kaleilaagje waarmee de steen is afgewerkt, geeft gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint. Want naast het lange, smalle Romeinse formaat is de pas vernieuwde collectie voortaan ook verkrijgbaar in het Iluzo formaat. U kunt deze nieuwe gevelsteen bewonderen tijdens Batibouw van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Paleis 5 van Brussels Expo.

Gewoon gemetseld, verlijmde look

Gevelstenen in Iluzo formaat hebben een uitholling in hun legvlak. Daardoor kan de metselaar ze verwerken met een gewone mortellaag van 12 mm, maar hebben zij toch het uitzicht van een verlijmde gevelsteen. Een eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en een stevige allure vallen daarmee perfect samen. Magic!

Batibouw 2018: Vernieuwde Wienerberger Imperium gevelsteen collectie

+ vier kleuren: twee keer winst

Door de uitbreiding met de Imperium collectie komen er in het Iluzo aanbod meteen vier nieuwe kleuren bij. Het nieuwe Imperium omvat namelijk naast de Albius en Flavius met hun lichte, intense tinten ook de Notus en Nerus. Met hun middengrijs respectievelijk donkergrijs scala aan kleurtoetsen sluiten die twee laatste gevelstenen nauw aan bij de actuele architectuurtrends. Een regelrechte aanrader als uw gevel wat magie mag herbergen.

Link: www.wienerberger.be

Batibouw 2018: Vernieuwde Wienerberger Imperium gevelsteen collectie

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo