Keukens

Batibouw 2014: betaalbare kwaliteitskeuken van Èggo

Batibouw 2014: betaalbare kwaliteitskeuken van Èggo
Tijdens Batibouw 2014 zet èggo verder in op de kwaliteitskeuken, die zowel qua prijs als design toegankelijk is voor een breed publiek. De filosofie: kwaliteit hoeft geen stukken van mensen te kosten, en een eerste of bescheiden keuken hoeft niet minderwaardig te zijn. Het Belgische keukenmerk schuift daarbij twee nieuwe concepten naar voren: ‘Start by èggo’, dat het begrip ‘starterskeuken’ herdefinieert, en de greeploze keuken ‘Line N’.

Nieuwkomer in 2014

In 2014 breidt èggo het gamma uit met nieuwe formules. Een eerste, onder de naam ‘Start by èggo’ geeft een nieuwe invulling aan de starterskeuken rond de principes kwaliteit, eenvoud en een onklopbare prijs. Aan de èggo merkbelofte van betrouwbaarheid en levensduur wordt uiteraard niet geraakt. Zo komen ook in de ‘Start by éggo’ de elementen terug die dat voor andere èggo keukens garanderen: voorgemonteerde meubels, scharnieren met gedempte sluiting, regelbare voetstukken, geschroefde rugstukken, volledige uittrekbare lades, enzovoort.

De collectie “Start by èggo” bestaat uit een tiental modellen met jonge en frisse kleuren, en een ontwerp dat helemaal is afgestemd op de compacte ruimte en dito budget. Maar compact wil niet zeggen minderwaardig. Tot en met de toestellen van het merk Junker, onderdeel van de groep BSH (Bosch – Siemens), wordt hoogwaardige Duitse èggo kwaliteit geboden. Afhankelijk van de gekozen formule biedt èggo zo een ‘Start’ keuken aan van 1650 tot 3000 euro. Kortom, ideaal voor een eerste keuken bij beperkt bouwbudget of om een verhuurstudio of appartement op een degelijke manier in te richten.

Greeploos én betaalbaar

Een greeploze keuken is niet nieuw, maar èggo is wel de eerste die zich met de collectie ‘Line N’ onderscheidt door betaalbaarheid. Ook dat maakt deel uit van de èggo filosofie om design en kwaliteit ‘toegankelijk’ te maken. De afwezigheid van handgrepen zorgt inderdaad voor een elegantie die vandaag erg in de smaak valt: een vloeiende, ononderbroken esthetiek, harmonieuze lijnen (vertikaal en horizontaal), een naadloze integratie van de toestellen, die op zich al een designelement zijn.

Het greeploze concept van èggo betekent ook een nieuw soort ergonomie, die een tijdloos plezier en gebruikscomfort in de keuken brengt. Zo zorgt een profiel uit geanodiseerd roestvrij staal verwerkt in de kast voor een uiterst ‘natuurlijke’ bediening van deuren, lades en schuifsystemen.

èggo keukens

Innovatie in dienst van kwaliteit

èggo gelooft sterk dat continue innovatie en technologie volledig ten dienste moet staan van de gebruiker. Een goed voorbeeld zijn de gedempte ‘Silent System’ scharnieren van de laatste generatie, die èggo in 2014 in het hele gamma introduceert. De technologie, onzichtbaar geïntegreerd in de scharnier zelf, zorgt voor een uniek, geluidloos en soepel gebruikscomfort waarbij een lichte aanraking volstaat. Deze scharnieren, makkelijk in en uit te klikken in alle afmetingen, zijn één van de sterkste troeven waarmee éggo een uitzonderlijk lange levensduur en kwaliteit in het hele gamma garandeert.

Nog zo’n troef is de innovatieve laserafwerking, de techniek om met ‘onzichtbare’ naden de esthetiek en kwaliteit verder te verfijnen. Tot slot wil èggo zijn rol als trendsetter blijven waarmaken. Nieuwe kleuren zoals mineraalgrijs en premium wit werken bijvoorbeeld bijzonder goed bij moderne keukens en met name het greeploze concept.

Op de stand : inspiratie met ‘èggo kitchen vista’

‘èggo kitchen vista’ is de nieuwste applicatie om de ‘keuken van je leven’ vorm te geven. Bezoekers van de stand kunnen bij èggo van de simulatie gebruikmaken op groot scherm, om het keukenontwerp tot en met de kleurkeuze, handgrepen, toestellen en zelfs muren en vloeren realistisch in het leven te roepen. Een eenvoudige, intuïtieve en inspirerende eerste stap in het keukenproject: alles waar èggo voor staat.

U vindt Èggo tijdens Batibouw 2014 in Paleis 11, stand 400

Ook interessant