Batibouw 2014: Gashaard voor open en dicht stoken

14 februari 2014 Bron: Faber
Faber introduceert tijdens Batibouw 2014 de 4Seasons Premium, de eerste gashaard met een automatische glazen liftdeur. Met n druk op de knop kan deze gashaard open f dicht worden gestookt. Heerlijk in de zomer, om te genieten van een sfeervol openhaardvuur met veel vlammen. Dicht geeft de gashaard meer warmte, ideaal op winterse dagen. Zo verenigt Faber twee typen gashaarden ineen en maakt het mogelijk om in te spelen op alle seizoenen.

De Faber 4Seasons Premium is uitgerust met Step Burner, een ingenieuze gasbrander die altijd mooie vlammen laat zien, ook als er minder warmte gewenst is. Hiermee kun je het vlammenspel zelf regisseren. Ideaal is de thermostaat en de energiebesparende ECO Wave: vlammen nemen automatisch af bij een te hoge kamertemperatuur. De haard heeft geen waakvlam, dat scheelt behoorlijk in de kosten. Met n druk op de knop ontsteek je elektrisch het vuur. De afstandsbediening geeft een optimaal bedieningscomfort.

Faber ITC App

Met de ITC App van Faber is deze haard te besturen met smartphone, tablet en computer. Voor bediening, verbruiksstatistieken, energiebesparing en modulerend vlammenbeeld. Ook is de kamer- en boezemtemperatuur af te lezen. De onderhoudsindicatie op de app verzendt, indien nodig, automatisch een email naar de servicemonteur.

De liftdeur van de 4Seasons Premium is beveiligd. Verder wordt bij een onjuiste schoorsteentrek de haard automatisch uitgeschakeld. Faber biedt de mogelijkheid tot levenslange garantie op de 4Seasons Premium.

Faber op Batibouw 2014

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo