Vochtproblemen en vochtbestrijding

Ban vocht uit uw woning met een gratis diagnose

  BE   Bron: Bouw & Wonen
De winter is in zicht en dan krijgen veel gezinnen te kampen met vochtproblemen in hun woning. Op koude dagen wordt er automatisch minder verlucht waardoor de luchtvochtigheid in de woning te hoog blijft. Een teveel aan vocht in huis heeft onaangename gevolgen zoals een muffe lucht, condens, schimmel en vochtvlekken. Bovendien kan een onbehandeld vochtprobleem ernstige schade toebrengen aan uw woning. Ook is het slecht voor uw gezondheid om in een vochtige woning te verblijven.

Vermoedt u dat uw woning met een vochtprobleem te kampen heeft? Onderneem dan meteen actie en vraag hier een gratis diagnose bij een professional in vochtbestrijding.

De oorzaak van het vochtprobleem achterhalen

Vocht in een woning wordt meestal opgemerkt wanneer vochtplekken en schimmels verschijnen op de muren en plafonds. Wanneer deze zichtbaar worden, is het vochtprobleem echter al veel langer aanwezig in de woning.

Vaak voorkomende oorzaken van vocht in een woning zijn gebrekkige ventilatie, koudebruggen, opstijgend vocht en lekken. Om de correcte oorzaak van het probleem te achterhalen, is het aan te raden om raad te vragen bij een professional.

Als leek is namelijk niet eenvoudig om een juiste diagnose te stellen van het vochtprobleem. Logischerwijze kunt u zonder een correcte diagnose ook geen doeltreffende behandeling voorzien. Zo is er een grote kans dat het vochtprobleem niet verdwijnt en ernstige schade aan uw woning toebrengt.

Gratis diagnose van vochtbestrijding

Heeft u verschijnselen van vocht opgemerkt in uw woning? Vraag dan hier een gratis diagnose bij een professional in vochtbestrijding! De vakman achterhaalt de oorzaak van het probleem en stelt vervolgens ook een doeltreffende oplossing voor.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo