Algemeen

BUILTY succesvol op de kaart gezet!

BUILTY, het nieuwe b2b-innovatieplatform voor de grote aannemer dat op 8 en 9 oktober 2014 plaats vond op de site van Tour & Taxis, is met succes afgerond. BUILTY wil hét innovatieforum zijn waar bouwmaterialen-fabrikanten hun recentste nieuwigheden exclusief kunnen demonstreren aan de 600 grootste bouwbedrijven (klasse 5 tot 8). Het gros van de exposanten gaf mee dat het event veel potentieel heeft. Dat er hier en daar nog wat aanpassingen aan de formule zullen komen, spreekt voor zich. Er werd dan ook al flink gediscussieerd over mogelijke verbeterpunten voor de volgende editie.

Pascal Vandelannoote, Sales & Marketing Director van Cellumat, was alvast laaiend enthousiast met de kwaliteit van de bezoekers en engageert zich opnieuw voor de volgende editie. Yves Verdickt, Manager bij HeidelbergCement had graag nog wat meer opkomst gezien, maar was onder de indruk van het professionalisme van het BUILTY-team. Hij blijft sterk geloven in het concept mits wat sleutelwerk. Ook het team van Hauff-Technik met als drijvende kracht Fred Frensch, Country Manager, was zeer positief over het concept en de communicatie rond het netwerkevent: “BUILTY was voor ons een zeer geslaagd forum!”.

Innovatieplatform, geen beurs

De formule van BUILTY werd bijzonder gesmaakt. Weg van het traditionele beursconcept werd BUILTY op vraag van de bezoekersdoelgroep georganiseerd in een aangename, kleinschalige en informele vorm. Ontvangst in het mooie kader van Tour & Taxis, met een snelle en efficiënte registratie. Toegankelijke open structuren met een persoonlijke design voor een relaxte manier van contact. Gedetailleerde technische uitleg in demozones met toetsing van de materialen en innovaties aan de praktijk. Presentaties met focus op techniek en zoveel meer.

Kwaliteit van de deelnemer

Niet minder dan 892 deelnemers liepen tijdens deze tweedaagse in de wandelgangen van BUILTY! Ruimschoots boven verwachting. “We hadden gemikt op 600 deelnemers in totaliteit”, zegt Helen Mortier, organisator en Head of Cluster-Sector-Industry bij Artexis.“ Maar dat we zoveel Technisch Directeuren, Project- en Werfleiders, Aankoopmanagers en Calculatoren van de grootste aannemersbedrijven mochten verwelkomen, hadden we nooit durven dromen!”.

Catering à volonté

Deelnemers aan het netwerkforum gingen in elk geval niet met een lege maag naar huis! Het gevarieerd buffet werd door de bouwsector enorm gewaardeerd. Er werd dan ook gretig genetwerkt aan de bar met collegabedrijven, exposanten, sprekers en federaties.

BUILTY 2015

De volgende editie van BUILTY vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 november 2015 in Tour & Taxis (shed 1) in Brussel. Meer info via www.builty.be. De beurs blijft gratis voor bouwprofessionelen, werkzaam in een bouwbedrijf klasse 5 tot en met 8. Anderen betalen €175.

Ook interessant


Build for Life