Algemeen

Builty: Nieuw innovatieplatform voor de grote bouwbedrijven

Uit diepgaand marktonderzoek, uitgevoerd bij 80 grote Belgische bouwbedrijven, blijkt dat er een grote vraag is naar een evenement waarop zij kennis kunnen maken met de nieuwste bouwmaterialen. Om aan die vraag tegemoet te komen, organiseert Artexis in oktober het nieuwe innovatieplatform BUILTY. Dit richt zich exclusief op de 600 grootste bouwbedrijven (klasse 5 tem 8) van het land, het topsegment van onze bouwsector.

Innovatie

Het gebruik van innovatieve materialen en technieken is van levensbelang voor de bouwsector, zowel uit economische als ecologische overwegingen. Door te investeren in innovatie kunnen bouwbedrijven immers zowel tijd en kosten als energie besparen, wat moet toelaten hun concurrentiekracht te verbeteren en de uitdagingen die op hen afkomen met succes aan te gaan. Op BUILTY zullen dan ook de laatste innovatieve materialen en technieken die beschikbaar zijn op de bouwmaterialenmarkt voorgesteld worden.

Kennisoverdracht

Tijdens deze eerste editie van BUILTY wordt volledig ingezet op kennisoverdracht. De afgevaardigden van de bouwbedrijven willen specialisten zien en ontmoeten, nieuwigheden ontdekken en in korte workshops tips & tricks oppikken over bijvoorbeeld het optimaal luchtdicht maken van een groot gebouw, hoe daar efficiënte blowerdoortests kunnen uitgevoerd worden, hoe het verplichte E-peil kan bereikt worden, wat de voordelen zijn van betonkernactivering enzovoort. De technische experts van de fabrikanten zullen de bezoekers van BUILTY zeker kunnen antwoorden op al hun vragen. En dankzij BUILTY zal de kennis van innovatieve materialen en technieken sneller doorvloeien naar de belangrijkste bouwbedrijven van het land.

Welke exposanten vindt u op BUILTY?

Het aanbod wordt bewust overzichtelijk gehouden: maximum 40 fabrikanten van bouwmaterialen zullen de kans krijgen hun nieuwste producten te tonen aan een select publiek. De focus ligt, alvast dit jaar, specifiek op die materialen die te maken hebben met de volledige bouwschil: beton, dragende muren, materialen om gebouwen wind- en waterdicht te maken, thermische isolatie, dakafwerking...

Op welke bezoekers mikt BUILTY?

De decision makers op het vlak van bouwmaterialen van de 600 grootste bouwbedrijven in België worden persoonlijk uitgenodigd. Dat kunnen technische directeurs zijn, werf- & projectleiders, aankoopmanagers, calculators, …

BUILTY praktisch

woensdag 8 en donderdag 9 oktober 2014
Tour & Taxis, Brussel
Openingsuren: 12 tot 22 u. (8 okt) en 10 tot18 u. (9 okt).
www.builty.be
Twitter: @BuiltyBe

Ook interessant


Build for Life