BAM Wonen start verkoop 42 koopappartementen De Houttuin in Woerden

  NL   13 november 2020 Bron: BAM
BAM Wonen start verkoop 42 koopappartementen De Houttuin in Woerden
BAM Wonen is gestart met de verkoop van 42 koopappartementen in De Houttuin in Woerden. Het bedrijventerrein Nieuw Middelland wordt getransformeerd naar een nieuw stedelijk woon- en werkgebied. Op de locatie van het voormalige FNV-kantoor komt de nieuwe hotspot om te wonen en te ontspannen.

De Houttuin

De Houttuin is onderdeel van de herontwikkeling van Middelland Noord, waar wonen en werken worden gecombineerd met andere stedelijke voorzieningen. Het project is ontstaan uit een samenwerking van onder andere de gemeente Woerden, woningcorporatie GroenWest en BAM Wonen. In de Houttuin komen zes moderne en duurzame appartementengebouwen, met in totaal 265 huur- en koopwoningen. In de directe nabijheid van het aantrekkelijke centrum van Woerden en met het gemak van een NS-station op loopafstand.

Duurzaam en gezond leefklimaat

De appartementen zijn ontworpen door Groosman architecten en A3 architecten uit Rotterdam. De landschapsinrichting is van Karres en Brands uit Hilversum. In de opzet is veel aandacht voor groen, duurzaamheid, klimaatadaptatie en een gezond leefklimaat. Het parkeren wordt voorzien in een parkeergebouw, waar ook ruimte is voor kleinschalige voorzieningen die ondersteunend zijn aan de woningen.

Comfortabel en betaalbaar

De Houttuin wordt een prachtige, gevarieerde buurt. Goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer en met alle voorzieningen vlakbij. Het project geeft daarbij een duurzaam antwoord op de grote vraag naar comfortabele en betaalbare woningen in de regio Woerden. Start bouw is naar verwachting medio 2021 met een verwachte oplevering eind 2022.

Ge´nteresseerden kunnen zich tot en met dinsdag 17 november 2020 inschrijven. Voor meer informatie over dit bijzondere project, zie www.dehouttuinwoerden.nl

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo