B&R Bouwgroep integreert Van de Cruys vloer- en tegelwerken uit Beerse

25 juni 2020 Bron: B&R Bouwgroep
B&R Bouwgroep integreert Van de Cruys vloer- en tegelwerken uit Beerse
B&R Bouwgroep verwelkomt Van de Cruys uit Beerse in de groep. Deze specialist in vloer- en tegelwerken geldt als een referentie binnen de projectmarkt en vormt een mooie aanvulling op de activiteiten van Van Bergen, die andere vloer- en tegelspecialist binnen B&R Bouwgroep. De nieuwe dochteronderneming zal na het bouwverlof verhuizen naar de site in Arendonk om de samenwerking met de andere dochterondernemingen te optimaliseren.

Van de Cruys, opgericht in 1997, is al jaren een klinkende naam in de tegelwereld. Twee en een half jaar geleden werd het familiebedrijf overgenomen door Michaël Veulemans onder wiens vleugels de duurzame relaties met klanten, toeleveranciers en partners werd bestendigd en verder uitgebouwd. Vandaag zet Van de Cruys alweer een grote stap voorwaarts.

Win-win

De structurele integratie in B&R Bouwgroep is een win-win voor zowel Van de Cruys als voor Van Bergen. Twee complementaire teams van vakmannen die de handen in elkaar slaan, dat kan niet anders dan voor de nodige dynamiek zorgen. De expertise op de projectmarkt die Van de Cruys meebrengt naar B&R Bouwgroep zal zowel voor Van de Cruys als voor de groep een onmiskenbare versterking betekenen.

Michaël Veulemans – Zaakvoerder Van de Cruys: “We kijken er naar uit om onder de vlag van B&R Bouwgroep te werken Helemaal nieuw zal het voor ons niet zijn daar we vaak op dezelfde werven actief zijn als vele andere bedrijven binnen de Bouwgroep. Denk maar aan Hooyberghs, ATA, Van de Craen, BTI, Verheyen…”

Sam Daems – Gedelegeerd Bestuurder: “De integratie is een voorbeeld van de manier waarop we onze specialismen verder willen uitbouwen. Een kwaliteitsinjectie van ruim 10 vakmannen, is hierin een belangrijke stap!”

Verhuis naar Arendonk

Van de Cruys voert projecten uit in heel Vlaanderen, maar heeft haar thuisbasis in Beerse. Om de samenwerking met onder andere Van Bergen te vergemakkelijken, vergezellen de medewerkers van Van de Cruys in augustus hun nieuwe collega’s op de Hoge Mauw in Arendonk. Michaël Veulemans blijft aan het roer en zal nauw samenwerken met Bart Wellens, Firmaverantwoordelijke Van Bergen en Alcopro.

B&R Bouwgroep, een toonaangevend en innovatief concept

Van de Cruys is, net als de bedrijven die reeds deel uitmaken van B&R Bouwgroep, specialist in haar niche en past dus perfect in het plaatje. Met de toevoeging van deze nieuwe dochterfirma telt B&R Bouwgroep, die dit jaar haar 25ste verjaardag viert, ruim 850 medewerkers. Deze zijn verspreid over 24 dochterondernemingen en zijn actief in zowel de Benelux, Duitsland als het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo