Nieuwbouw

Meiboom wordt geplaatst op hoofdkantoor van B&R Bouwgroep

Meiboom wordt geplaatst op hoofdkantoor van B&R Bouwgroep
Op 1 april startte ze eraan, en de stelling dat ze wind- en waterdicht zouden zitten tegen het bouwverlof was geen grap. Vandaag werd onder het toeziend oog van Voorzitter van de Raad van Bestuur van B&R Bouwgroep Eddy Bruyninckx de meiboom geplaatst op het hoofdkantoor van de Arendonkse bouwgroep. Zoals dat hoort bij deze temperaturen werd er getrakteerd met ijs en natuurlijk ook een frisse pint.

De B&R-boom blijft groeien

Met de wortels stevig verankerd in de Arendonkse grond, maar met takken die tot aan de kust reiken blijft B&R Bouwgroep groeien. De lijst met vacatures blijft aangroeien verschillende van de dochterbedrijven maken/maakten werk van uitbreiding van de kantoren. E. Rombaut, het dochterbedrijf gesitueerd in het Vlaams Brabants Ternat nam recent een geheel vernieuwde benedenverdieping in gebruik en ook Verheyen, de architectonisch prefabbetonspecialist van de groep maakt vandaag de dag werk van het ontdubbelen van haar productiehal. De expansie zet zich duidelijk verder.

Uitbreidingen hoofdkantoor

De groei van de Bouwgroep vraagt ook voor een groei van shared services. Daarom werd begin april gestart met de uitbreiding van het hoofdkantoor in Arendonk. Dochteronderneming Hooyberghs bouwde hier op nog geen drie maanden tijd twee extra verdiepingen bovenop de bestaande drie bouwlagen. Goed voor een verdubbeling van de huidige kantoorruimte. Fase 1 van de werken verlief nagenoeg volledig volgens plan, na het bouwverlof wordt gestart met de binnen afwerking van de twee nieuwe etages om deze vervolgens eind dit jaar in gebruik te kunnen nemen.

Eddy Bruyninckx: “Bouwen blijft toch iets bijzonders. Door de uitmuntende samenwerking van onze medewerkers, kunnen we hier vandaag met trots een meiboom plaatsen. Dat doet ne mens al eens iets.”


Meiboom wordt geplaatst op hoofdkantoor van B&R Bouwgroep

Ook interessant