Algemeen

Axalta Coating Systems fietst 1.000 km voor Kom op tegen Kanker

Axalta Coating Systems fietst 1.000 km voor Kom op tegen Kanker
Axalta Coating Systems, wereldwijd toonaangevend ontwikkelaar en producent van vloeibare en poederlakken, nam voor het zevende opeenvolgende jaar deel aan de 1.000 km lange fietstocht die geld inzamelt voor Kom op tegen Kanker (KOTK), een van de belangrijkste inzamelacties in Vlaanderen. Van 25 tot 28 mei namen drie teams van Axalta deel aan de tocht en fietsten zij dagelijks 250 kilometer waarbij iedere tocht eindigde in Mechelen, waar de Belgische vestiging van Axalta is gevestigd. De deelname van Axalta is een voorbeeld van diens sterke betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven.

De medewerkers van Axalta zamelden maar liefst €15.000 in voor KOTK via een reeks fondsenwervende activiteiten. Zo verkochten zij onder meer bloemen en zelfgemaakte producten zoals paaseitjes en pannenkoeken. KOKT zal met de opbrengst klinische onderzoeken helpen financieren die zich toespitsen op hogere overlevingskansen en een betere levenskwaliteit voor de kankerpatiënten.

Luc van den Hemel, Plant Manager van Axalta Mechelen: "Onze fietsers mogen terecht trots zijn. Niet alleen op hun fysieke prestatie maar ook op het geldbedrag dat ingezameld is voor dit waardevolle goede doel. Ik wil dus iedereen hartelijk danken die zich heeft ingezet voor deze belangrijke liefdadigheidsactie."

De ruim 800 teams die dit jaar deelnamen aan de KOTK 1.000km zamelden gezamenlijk maar liefst €4.085.000 in.

Meer informatie over Axalta vindt u op www.axalta.com en meer informatie over de fietstocht vindt u op www.1000km.be

Ook interessant


Build for Life