AquaSound introduceert nieuwe BadkamerRadio

15 september 2016 Bron: ANP
AquaSound introduceert nieuwe BadkamerRadio
AquaSound presenteert haar geheel vernieuwde BadkamerRadio systeem. Dit product gaat de naam 'N-Joy Music Center' dragen. Een waterdichte controller, gecombineerd met 2 inbouwspeakers en een Mini-Box van het merk, toveren elke badkamer om in een ware relaxruimte. Natuurlijk kan er een SmartPhone draadloos gekoppeld worden, maar dat hoeft niet perse. De waterdichte N-Joy controller vormt namelijk het hart van het systeem. InternetRadio luisteren, maar ook persoonlijke muziek afspelen, zijn de basisfuncties die dit systeem juist haar kracht geeft. Dit systeem geeft de gebruiker hoge kwaliteit muziek, zonder toeters en bellen en zonder dat de eigen mobiel daarvoor altijd nodig is.

AquaSound -producent van waterdichte audioproducten voor de badkamer - brengt met haar vernieuwde audio systeem nog meer functionaliteit in de badkamer. Radio luisteren (internet) en muziek streamen vanaf de controller zijn de hoofdfuncties van het systeem. Hier is nu eens géén rol weggelegd voor de eigen mobiel...dat kan wel, maar hoeft niet. En dat maakt dit systeem zo eenvoudig en krachtig in gebruik. 'Less=More' zullen ze gedacht hebben bij het merk. De waterdichte 'N-Joy' controller heeft een 5" touch-scherm en kan zo mee onder de douche genomen worden. De magnetische wandhouder vormt het basisstation en is tevens de lader voor de N-Joy controller. Daardoor is het systeem altijd klaar voor gebruik. De Mini-Box (ontvanger/versterker) staat in verbinding met de N-Joy controller en is zo klein dat deze gemakkelijk door een speakergat (rond 90 mm) past, om 'm achter het plafond te verstoppen. Gecombineerd met de nieuwe speakers 'Twist' wordt de badkamer omgetoverd tot een heuse relax- en wellnessruimte.

Ook als opbouw variant:

Naast het inbouwsysteem komt AquaSound ook met een opbouw variant. Dan wordt de N-Joy controller gecombineerd met de waterbestendige Sound-Bar van het merk. Een strak design speaker, nagenoeg helemaal wit met aluminium accenten. Met een lengte van 48 cm wordt deze Sound-Bar een echte blikvanger in iedere badkamer. Ook een bestaande badkamer is hiermee eenvoudig van fraaie audio te voorzien, zonder hak- of breekwerk. De Sound-Bar kan zowel hangend als staand gestationeerd worden in een horizontale of verticale positie.

AquaSound geeft aan dat deze producten vanaf medio november 2016 leverbaar zijn. Zo wordt het wellness gevoel in de badkamer naar een nog hoger plan getild. De website van het merk (www.aquasound.nl) geeft een goede sfeer impressie van dit nieuwe audio-systeem.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo