Terras en oprit

Afwaterende vloerbak met inliggende voetmat

Iedereen heeft wel een voetmat aan de achterdeur liggen, want vuile voeten houden we liever uit ons huis. Alleen gaat die mat in weer en wind snel stuk, vliegt ze weg of heeft ze geen absorptiekracht meer. Dankzij de multifunctionele CleanBox zijn die problemen definitief voorbij en wordt schoonmaken kinderspel!

Een duurzaam werkende voetmat

De CleanBox integreert een stevige voetmat stijlvol in een handige vloerbak uit polyesterbeton of polypropyleen. Deze vloerbak ligt op zijn beurt esthetisch verwerkt in de klinkers of tegels buiten en wordt aangesloten op een afvoerbuis Ø 110 mm. Hierlangs wordt het water afgevoerd dat door de bovenliggende - en dus sneldrogende - voetmat sijpelt. Via spaties in het aluminium draagprofiel van de voetmat vallen vuildeeltjes rechtstreeks in de vloerbak. Dit systeem garandeert een efficiënte werking en houdt natte en vuile voeten constant uit het huis.

Kuiswater snel opvangen voor meer vrije tijd

Vermits de vloerbak aan de buitendrempel van de achter- of voordeur ligt, biedt dit een groot kuisgemak. U opent de deur en neemt de voetmat weg. Al het kuiswater van binnen verdwijnt in de vloerbak, die zodoende mee gereinigd wordt. Ook het kuiswater van het tuinpad en het terras kan snel in de vloerbak opgevangen worden.
U heeft zonder veel moeite steeds een proper huis en een mooi onderhouden terras. En u heeft meer vrije tijd!



Diverse afmetingen en 5 types voetmatten

De vloerbak uit polyesterbeton is beschikbaar in 3 formaten: 60 x 40 cm, 75 x 50 cm en 100 x 50 cm. De variant uit polypropyleen is beschikbaar in de maat 60 x 40 cm.
Voor de voetmat is er keuze uit 5 types. Het basismodel bestaat uit een aluminium draagprofiel met grijze viltstrips, antraciete viltstrips, zwarte rubberstroken of borstelhaar gecombineerd met antraciete viltstrips. De vijfde variant is een maasrooster uit verzinkt staal met maaswijdten 9 x 31 mm voor plaatsen waar men met veel modder aan de voeten binnenkomt.
Het gamma biedt een antwoord op alle concrete klantenbehoeften.