Vastgoed

Aannemer sloopt verkeerde huis

De 40-jarige Andre Hall was sinds november eigenaar van een nieuwe woning in de Amerikaanse stad Pittsburgh. Omdat zijn woonst nog enkele herstellingswerken nodig had, trok Hall naar Pittsburgh om de renovatieklus te klaren. Helaas stond daar niets meer om te renoveren.

Het huis waarvan sprake stond al vijf jaar leeg en de procedure om het huis te slopen was reeds in gang gezet. Maar op 3 november van vorig jaar, nadat het door Hall werd gekocht, werd het huis van die “slooplijst” weggehaald. “Mijn droom ligt aan diggelen”, zegt het slachtoffer in de “Tribune-Review”.

“Ik was van plan om het huis volledig in orde te brengen zodat ik er binnen enkele weken zou kunnen intrekken met mijn vriendin en vijf kinderen, maar dat is nu natuurlijk onmogelijk. Iemand moet hiervoor toch zijn verantwoordelijkheid opnemen?”

John Jennings van de lokale bouwinspectie bevestigt dat het huis niet langer mocht gesloopt worden. “Er zijn een paar dingen verkeerd gegaan”, zegt Jennings. “Het huis naast dat van Hall moest gesloopt worden. Blijkbaar heeft de aannnemer zich vergist en ook het huis van Hall met de grond gelijkgemaakt.”