Badkamers

Aangepast wonen vereist aangepaste wastafels

Aquafact is een gloednieuw en uitgebreid programma wastafels voor bouw- en renovatieprojecten in de zorgsector, scholen, hotels, stations, luchthavens of andere drukbezochte openbare ruimtes. Aquafact maakt deel uit van het actuele badkamerassortiment van het merk GF. Voor de ontwikkeling ervan hebben producent van solid surfacecreaties GF uit Zonhoven en kunststofgigant VINK uit Heist-op-den-Berg, de handen in elkaar geslagen.

Universeel design

Aquafact speelt in op de groeiende vraag naar universeel design. Onderrijdbaar sanitair dat uitermate geschikt is voor barrièrevrije ruimtes in de privé sfeer of het openbare segment. De greepholtes doen dienst als vasthoud- en stabilisatiemogelijkheid of als handdoekhouder. Afgeronde randen dragen bij aan de veiligheid. Een grote troef voor ziekenhuizen of rusthuizen, maar net zo goed voor de comfortbadkamer thuis. Een oplossing voor de in opmars zijnde groeiwoningen of meergeneratiewoningen.

Aquafact aangepaste wastafels

Minimalistisch en robuust

Strakke lijnen en een sober design bepalen het gezicht van Aquafact. Het ultradunne profiel is een gewilde optie voor liefhebbers van een minimalistische uitstraling. De stevigheid in combinatie met de fijne belijning is te danken aan de massieve opbouw in Solid Surface.

Comfortcreatie in Solid Surface

Aquafact is volledig gemaakt uit het hoogwaardige Solid Surface materiaal Kerrock. Composietmateriaal dat bestaat uit een mix van mineralen en acryl, volledig in de massa gekleurd. Het product voldoet aan de hoogste normen op het vlak van hygiëne, vlekbestendigheid, duurzaamheid en onderhoud. De reden waarom Kerrock naast sanitaire toepassingen ook frequent gebruikt wordt voor op maat gemaakte aanrechten, werkbladen, labo’s, muurbekleding in sanitaire ruimten en operatieruimten en zelfs voor buitengebruik als geveloplossing.

Breed gamma

Aquafact biedt een rolstoel-onderrijdbare wastafel voor iedere situatie of toepassing. Om dit nog duidelijker te onderstrepen, bestaat het gamma uit meerdere segmenten. Recht of als hoekmodel en met enkele of meervoudig geïntegreerde waskommen. Naast de serie standaardafmetingen kunnen de elementen zelfs in de breedte of de lengte worden aangepast. Tenslotte kan de Aquafact lavabo zelfs uitgebreid worden met een opkant of spatwand. Totale ontwerpvrijheid voor een product dat staat voor veiligheid en gebruiksgemak.

Ook interessant