5 mogelijkheden om je interieur en exterieur te personaliseren met stickers

25 januari 2023 Bron: Bouw & Wonen
5 mogelijkheden om je interieur en exterieur te personaliseren met stickers
Je hebt onlangs een nieuw huis gekocht of gehuurd maar voelt je er niet echt thuis. Herken je het? Door gebruik te maken van stickers creŽer je al snel een leuke en persoonlijkere sfeer in je woning. Hieronder een vijftal tips voor wat inspiratie!

Containerstickers

Komt het bij jou ook wel eens voor dat ťťn van je buren weer eens je vuil container heeft meegenomen toen deze langs de weg stond? Dit kun je simpel op lossen met containerstickers met eigen huisnummer. Hierdoor springt jouw container er gelijk uit en hoef je niet langer je eigen container te zoeken. Je vuilnisbak krijgt er ook nog eens een leuke uitstraling van. .

Raamfolie

Raamfolie kan vele verschillende functies hebben van isolatie tot zon bescherming. Maar ook voor de personalisatie van je woning kan Raamfolie een goeie toevoeging zijn. Zo kan je bijvoorbeeld jou familienaam laten uitsnijden in Raamfolie en deze gebruiken op een raam of voordeurraam. Hiermee heb je ook gelijk een anti-inkijk effect maar wel met een persoonlijk tintje. Ook handig om gelijk je huisnummer er in te verwerken zodat de postbode je nieuwe woning weet te vinden.

5 mogelijkheden om je interieur en exterieur te personaliseren met stickers

Eigen tekst stickers

Heb jij een favoriete quote, gerecht of uitspraak? Dan kan je deze omzetten in een tekst sticker. Tekst stickers worden contour gesneden zodat je alleen de letters op je muur hebt. Leuk vlakbij je eetkamer, in je slaapkamer of als toevoeging in je woon gedeelte.

Deurstickers

Je ziet ze vaak in bedrijven Ė deurstickers - waar elke ruimte een naam heeft. Directiekamer, vergaderruimte etc. Maar ook voor bij je thuis kunnen deurstickers een mooie toevoeging hebben. Zo kun je je deuren voorzien met stickers zoals badkamer, toilet, etc. Maar ook de deuren van je kinderkamer kun je voorzien van een leuke sticker. Bijvoorbeeld een eenhoorn met naam.

Muurstickers / Muurcirkels

Kunnen jou muren wel wat kleur gebruiken? Dan zijn muurstickers de ideale oplossing. Met name in baby en kinderkamers zijn muurstickers populair en kun je binnen enkele minuten je kamertje omtoveren.

5 mogelijkheden om je interieur en exterieur te personaliseren met stickers
Maar ook je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer kun je voorzien van een leuke sticker. Een mooie skyline sticker van je eigen stad of muurcirkels met eigen fotoís er in.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo