Vastgoed

38 nieuwe woningen in Heule in de verkoop

Begin april 2009 startte Woningbouw Huyzentruyt met de commercialisering van een nieuwbouwproject langs de Oude Ieperseweg in Heule. Het bouwbedrijf bouwde daar de eerste fase van woonproject ’t Vlashof. De 41 woningen werden in een klein jaar verkocht. De laatste worden rond deze periode opgeleverd. Momenteel start Woningbouw Huyzentruyt de verkoop van de volgende fase met nog eens 38 nieuwe woningen.

Groen wonen in hedendaagse stijl

Met deze nieuwe fase van het eigentijdse en duurzame woonproject ’t Vlashof kiest Woningbouw Huyzentruyt duidelijk opnieuw voor de succesvolle formule van de vorige fase: nl. een creatieve architectuur tegen een zéér betaalbare prijs!
“Architectenbureau Cnockaert uit Kortrijk besteedde bijzonder veel aandacht aan de leef- en woonkwaliteit. Het project werd opgedeeld in 2 zones met elk hun eigen woontypologie. Enerzijds hebben we 16 gekoppelde bel-étagewoningen met 3 bouwlagen en plat dak. Deze hebben telkens een ruime tuin en geïntegreerde garage. Daarnaast hebben we 22 aaneengesloten Modus-woningen met 2 bouwlagen en een carport. Deze woningen zijn telkens zuidelijk georiënteerd en situeren zich in een openbare groenzone met een structuur van paden en parkjes.”, zegt Joris Ockier, commercieel directeur van het bedrijf.



Betaalbaar wonen aan de rand van de stad

’T Vlashof biedt rustige woongelegenheden vlakbij het centrum van Heule en heeft door zijn uitstekende ligging een vlotte verbinding naar de omliggende steden.
Betaalbaar wonen staat in dit nieuwbouwproject centraal. “Doordachte ontwerpen zorgen voor functionele woongelegenheden, waarin de beschikbare woonvolumes optimaal benut worden. Prijzen starten vanaf €165.000 excl. kosten. Het betaalbaar karakter maakt deze woningen dus ook uiterst geschikt als investering! Daarnaast ging ook veel aandacht uit naar verantwoord energieverbruik. De woningen voldoen aan de strengste normen op vlak van isolatie en energieprestatie.”

Ook interessant