Muurbekleding

3 tips om je kantoor een make-over te geven

3 tips om je kantoor een make-over te geven
Wil je jouw kantoor een make-over geven? Dan is het helemaal niet nodig om hier veel geld aan uit te geven. Je kunt jouw werkruimte ook voor een klein budget van enkele honderden euro’s heel anders laten ogen. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

De tips in dit artikel zijn opgesteld door Danny Verhoeven van Kantoorruimtevinden.nl. Danny heeft al vele jaren ervaring met het inrichten van verschillende soorten kantoorruimtes en kan ook jou helpen je werkruimte een make-over te geven.

Tip 1: creëer een extra werkruimte

Een grote werkruimte is prettig, maar een groot kantoor kan ook wat kil aanvoelen. Wil je wat meer sfeer creëren in jouw kantoorruimte in Utrecht? Creëer dan een extra ruimte in je bestaande kantoor. Dit kun je doen door een gipswandje te plaatsen, maar ook door een grote kast in de ruimte te zetten.

Tip 2: geef de muren een andere kleur

Je kunt de uitstraling en sfeer van je kantoorruimte volledig veranderen door de muren een andere kleur te geven. Wil je jouw werkruimte zo rustig mogelijk houden? Kies dan voor een subtiele kleur, zoals bijvoorbeeld beige of een lichte pastelkleur. Mag je kantoorruimte best wat meer knallen? Dan breng je een felle kleur aan op de muur.

Tip: verf niet alle muren als je een felle kleur gaat gebruiken, maar kies één muur om een likje verf te geven. Verf je alle muren in een felle kleur, dan wordt jouw kantoorruimte iets te druk. Ook kan je werkruimte kleiner ogen als je alle muren in een felle kleur verft.

Tip 3: koop nieuw kantoormeubilair

Tot slot kun je jouw werkruimte een hele andere uitstraling geven door nieuw kantoormeubilair te kopen. Koop bijvoorbeeld een of meerdere nieuwe bureaus en bureaustoelen en je werkruimte ziet er al heel anders uit.

Je kiest helemaal zelf hoeveel geld je uit wil geven aan jouw nieuwe kantoormeubilair. Heb je niet zo veel budget voor jouw make-over? Dan koop je alleen nieuwe bureaus en/of bureaustoelen. Door wat grotere meubels te vervangen, ziet jouw werkruimte er direct anders uit. En omdat je niet zo veel meubels hoeft te kopen, hoef je niet veel geld uit te geven aan jouw make-over. Heb je wat meer geld voor de make-over van je kantoor? Dan kun je het complete meubilair vervangen. Met een compleet nieuwe inrichting herken je jouw werkruimte bijna niet meer terug.

Ook interessant