Nieuw op Polyclose: Coolscreen. Zonwerend én duurzaam

25 juli 2022 Bron: Harol
Nieuw op Polyclose: Coolscreen. Zonwerend én duurzaam
Het is bijna zover: de Europese vakbeurs Polyclose, van 31 augustus tot 2 september 2022, in Flanders Expo Gent. Harol lanceert hier het gloednieuwe ‘Coolscreen’ - bestaande uit 6 verschillende modellen - waarmee de expertise in natuurlijke koeling duidelijk naar voren komt. Deze technologische zonwering brengt het beste van drie werelden samen: slimme functionaliteit, duurzaam design en sterke technologie.

Natural cooling met Coolscreen

De nieuwste innovatie van Harol; Coolscreen is duurzamer dan ooit. Een groot voordeel van het screen is dat deze aan de buitenkant van de woning wordt bevestigd. Hierdoor worden zonnestralen van buitenaf geweerd en blijft de woning langer koel. Ideaal tijdens zonnige en zomerse dagen. Met Coolscreen zorg je voor natural cooling binnenshuis. Goed voor het milieu én de mens!

Anderzijds is Coolscreen ook perfect voor de winter. In de koudere maanden zorgt het screen voor een extra laag isolatie waardoor warmteverlies wordt beperkt. Coolscreen betekent meer comfort, minder akoestische resonantie, grote schaduwcreatie, verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid en minder energieverbruik voor de consument.

Duurzaamheid voorop

Het design van deze nieuwste zonwering is minimalistisch en verfijnd. Door de zes verschillende modellen biedt Harol voor elke bouwsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een oplossing. Bovendien is er minimale doekslijtage dankzij de geoptimaliseerde Harol X-Glide Technology. De screens hebben hierdoor een lange levensduur en worden met 100% groene energie geproduceerd.

Optimalisatie installatiemogelijkheden

Dit Coolscreen werd ontwikkeld op basis van feedback en input van installateurs. Hierdoor zijn de installatiemogelijkheden sterk geoptimaliseerd. Zo zijn er verschillende nieuwe technieken toegepast zoals de Harol X-Glide Technology; die zorgt voor een nog stillere werking van het screen. Daarnaast is bediening op afstand mogelijk en is er sprake van minder onderdelen. De optimalisaties zorgen ervoor dat de montage én het gebruik vlotter en veiliger verlopen.

Bezoek Harol tijdens de Polyclose, stand 1374, en maak kennis met nieuwe duurzame zonweringsproducten.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo