Verbouwen

Belangrijke informatie voor Batibouw-bezoekers

Belangrijke informatie voor Batibouw-bezoekers
Batibouw staat weer voor de deur. Zoals je wellicht weet is het nu de periode om je bouwplannen vorm te geven. Ben je op zoek naar zonnepanelen, wil je tijdig je dak isoleren of plan je eindelijk die droomdeur te plaatsen? Veel bedrijven en aannemers zetten hun beste beentje voor tijdens deze periode. Voor jou het moment om je te informeren en offertes aan te vragen! Hieronder kan je alvast offertes aanvragen bij enkele Batibouwbedrijven voor onder andere isolatie, zonnepanelen, ramen en deuren, vochtbestrijding en binnendeuren.
Mis deze kans niet en vraag alvast een offerte aan voor wat jij precies zoekt!

Dakisolatie

Batibouw 2017Tegen 2020 moet elk dak in Vlaanderen goed geïsoleerd zijn. Daarom steunt de overheid de Vlamingen door een isolatiepremie aan te bieden.
Het isoleren van je dak helpt om de aangemaakte warmte in huis te houden. Daarnaast zal je energiefactuur snel dalen, heb je een stabielere temperatuur in huis en stijgt de waarde van je woning. Klik hier voor meer info en een gratis offerte over dakisolatie.

Zonnepanelen

De overheid zet massaal in op hernieuwbare energie zoals zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een rendabele oplossing voor het milieu en de hoge energiefacturen. Een investering in zonnepanelen heb je na 5 tot 8 jaar terugverdiend en je kan je toestellen voor eeuwig van elektriciteit voorzien. Ook de waarde van je woning stijgt. Wacht daarom niet langer met deze rendabele oplossing en informeer je hier!

Ramen & deuren

Batibouw 2017Nieuwe ramen en deuren plaatsen? Het zal niet alleen een frisse toets aan de uitstraling van je woning geven maar ook een invloed hebben op het gebruiksgemak en je energieverbruik. Je kan gaan voor sierlijk, robuust, makkelijk te onderhouden of ramen en deuren met een warm karakter. De keuze van je ramen en deuren geeft de sfeer en gezelligheid van je woning weer.
Wil je ramen in hout, pvc, aluminium,... of ben je er nog niet helemaal uit? Vraag alvast hier meer informatie aan.

Vocht

Zoals je weet is het in België regelmatig te vochtig. Vocht kan ernstige gevolgen hebben in je huis maar is ook schadelijk voor de gezondheid. Je kan te maken krijgen met aangetaste muren en onaangename geuren. Vocht kan gevaarlijke bacteriën ontwikkelen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Er zijn verschillende soorten vocht en deze hebben telkens een andere behandeling nodig. Heb je ook last van vochtproblemen? Aarzel dan niet en vraag hier aan een expert om verdere uitleg en zorg voor een gezond klimaat in huis.

Batibouw 2017

Binnendeuren

De juiste deur bepaalt mee de stijl van het interieur van je woning. Maar bij de keuze van binnendeuren zal je met verschillende factoren rekening moet houden. Welk materiaal? Welke afmetingen en kleuren moeten de deuren hebben? Binnendeuren zijn er voor ieder z’n smaak en het is een niet te missen factor in je interieur. Klik hier voor een uitgebreid overzicht aan moderne deuren.


Ben je nog op zoek naar inkomkaarten voor Batibouw? Op gratiskaarten.be kan je meedoen aan de wedstrijd en maak je kans op gratis kaarten.

Moge 2017 jou een voorspoedig bouwjaar brengen!

Ook interessant