Bedrijfsnieuws

Dirk Bellemakers wordt manager van Belisol Eindhoven

Voormalig profrenner Dirk Bellemakers wordt ondernemer en stapt als manager van Belisol Kozijnen en Deuren het bedrijfsleven in. Hij zal vanaf begin juli 2014 als zelfstandig franchiser aan het hoofd staan van Belisol Eindhoven.

Dirk Bellemakers en Belisol leerden elkaar kennen tijdens Bellemakers’ carrière als wielerprof, waarin hij in het seizoen 2013 reed bij de WorldTour formatie Lotto Belisol. Hij reed voor die ploeg onder andere de Giro d’Italia uit. Nadat Bellemakers deze winter op 30-jarige leeftijd besloot zijn wielercarrière te beëindigen, gaat de samenwerking nu op een heel ander niveau verder.

Bellemakers combineerde zijn carrière als wielerprof met een studie Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Een eerder zeldzame combinatie, maar dat diploma kan hij nu in de praktijk gaan omzetten. Dirk Bellemakers: “In het najaar van 2013 begon ik na te denken over een maatschappelijke carrière en ben ik uit gaan kijken naar een nieuwe uitdaging. Toen Belisol met deze kans kwam, was ik meteen enthousiast. Dit is een geweldig mooie uitdaging, een mooi product met een grote potentie en dat bovendien in mijn eigen regio. Helemaal iets voor mij dus!”

Dirk Bellemakers wordt manager van Belisol Eindhoven

Ook interessant


Build for Life