Bedrijfsnieuws

Belisol lanceert eigen magazine

Belisol lanceert eigen magazine
Goed nieuws voor wie denkt aan nieuwe ramen of deuren. De Belgische marktleider Belisol pakt uit met een eigen ‘Belisol Magazine’. Dat zal twee keer per jaar verschijnen en kan gratis besteld worden via de website. “Een degelijke mix van informatie en inspiratie voor de bouwer of verbouwer, maar ook leuke extra’s, zoals een kijkje bij het wielerteam Lotto-Belisol”, stelt Belisol over het gloednieuwe initiatief.

Het Belisol Magazine wordt gezien als een echte mijlpaal in de 35-jarige geschiedenis van het familiebedrijf. “Dit is dan ook meer dan een productfolder”, zegt bestuurder Patricia Alen. “Het kiezen van ramen en deuren is geen kleinigheid. Mensen willen een geïnformeerde keuze maken, zeker in het complexe bouwgebeuren vandaag. Daarom: een volwaardig magazine van 44 pagina’s. Als marktleider komen wij dagelijks bij meer dan honderd gezinnen in België, Nederland en Frankrijk. We hebben dus wel wat te vertellen!”

Wonen in 2020

“De redactie put rechtstreeks uit de vele opmerkelijke projecten en verhalen van onze klanten, eerlijk en leerrijk”, zegt marketing manager Andres Lesire. “Dat wordt afgewisseld met concrete info. Wanneer kies je best voor aluminium, pvc of hout? Hoe en waar bespaar je het best energie? Daarnaast komen uiteraard de nieuwigheden aan bod, maar ook achtergrondinfo, interieurtrends, relevante interviews, enzovoort. In dit eerste nummer spraken we bijvoorbeeld met de gerenommeerde architect John Eyers over zijn kijk op wonen in 2020.”

Belisol is natuurlijk ook gekend in de wielerwereld als deel van de ‘tandem’ Lotto-Belisol. Ook daaraan gaat het magazine niet voorbij. Zo krijgt de lezer in elke uitgave een blik achter de schermen van de wielerploeg Lotto-Belisol. Op de website van Belisol kan je een preview bekijken en het magazine gratis bestellen, waarna het per post persoonlijk wordt toegezonden. Verkrijgbaar in vier taalversies, voor Nederland, Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk.

Ook interessant