Video

Duurzame stijl: Renson transformeert restmateriaal tot eco-vriendelijke totebagsSamen met het maatwerkbedrijf 't Veer in Menen geven we een duurzame twist aan restanten screendoek. Deze worden namelijk omgetoverd tot eco-vriendelijke totebags die perfect passen bij de waarden van Renson.

Duurzaam, innovatief design is immers de rode draad doorheen ons aanbod aan ventilatie, zonwering en producten voor het buitenleven. En nu dus ook bij onze totebags, die functioneel, esthetisch en onderhoudsvriendelijk zijn.

Meer video's

Hoe biedt Deck-VQ vacuümisolatie dé oplossing wanneer de ruimte om te isoleren beperkt is?

Hoe biedt Deck-VQ vacuümisolatie dé oplossing wanneer de ruimte om te isoleren beperkt is?

In deze video bespreekt Dirk Vermeulen, hoofd technisch beheer bij Recticel Insulation, de isolatieoplossingen voor gebouwrenovaties.

Hij bespreekt de case De Nieuwe Dokken in Gent, waar Deck-VQ® vacuümisolatie is toegepast voor de dakterrassen.

Timelapse opbouw Silt Middelkerke.

Timelapse opbouw Silt Middelkerke.

Vrijdag 22 maart opende het Silt in Middelkerke. In deze timelapse video zie je de bouw van het gebouw en de omgeving van begin tot het einde.

Topchocolatier Jurgen Baert ontwerpt chocolade gebouw van 35 kilo

Topchocolatier Jurgen Baert ontwerpt chocolade gebouw van 35 kilo

De Dendermondse topchocolatier Jurgen Baert heeft een indrukwekkend gedetailleerde chocolade replica ontworpen van het Brusselse kantoorgebouw Monteco. Het unieke werk weegt liefst 35 kilogram, is 75 centimeter hoog, 50 centimeter breed en wordt op temperatuur gehouden door een op maat gemaakte sokkel met airco. Komende maandag wordt het meesterwerk met de grootste omzichtigheid naar Cannes getransporteerd, waar het wordt tentoongesteld op de internationale vastgoedbeurs MIPIM. De Belgische projectontwikkelaars Nextensa en ION zijn namelijk met Monteco genomineerd voor één van de felbegeerde vastgoed-oscars die er worden uitgereikt.

Renovatieplannen? Ga voor energiezuinig, gezond en comfortabel!

Renovatieplannen? Ga voor energiezuinig, gezond en comfortabel!

In Etterbeek woont architecte Laura Hottat sinds 3 jaar in haar gerenoveerde lichtrijke en 'zen ingerichte' stadswoning. Haar minimalistische stijl en de keuze voor warme materialen vormt ook in dit pand de rode draad. Met een grondige aanpak, inclusief duurzame technieken, transformeerde Laura Hottat de voormalige opslagloods voor bier tot een toekomstbestendige eengezinswoning. Natuurlijk daglicht, gezonde lucht en een stabiel binnenklimaat: Laura en haar gezin genieten met volle teugen.