Algemeen

Opendeurdagen Villabouw Marchetta nv

Opendeurdagen 23 en 24 maart van 10u tot 18u.

Villabouw Marchetta nv bouwt met mensen voor mensen. Het bedrijf ziet er zelf op toe dat alle wensen en eisen van de opdrachtgever op maat worden ontworpen en vertaald in een gezellige en stijlvolle woning. Giuseppe Giagnacovo, verkoop- en marketingmanager bij Villabouw Marchetta nv legt het uit.

"Vormgeving, functionaliteit, aandacht voor constructie en budgetcontrole zijn belangrijke uitgangspunten bij ons. Onze ervaren vaklieden zorgen ervoor dat alles 'volgens de regels van de kunst' wordt uitgevoerd."

Kwaliteit
Villabouw Marchetta nv is niet alleen een ruim 25 jaar bestaand bouwbedrijf, het is ook uitgegroeid tot een kwaliteitslabel. "We selecteren onze leveranciers en uitvoerders en staan voor efficiënte service. Ook na voltooiing van de werken. Een ver doorgevoerde interne kwaliteitsgarantie staat hier borg voor."

Vakmanschap
"Bouwen met ons is kiezen voor zekerheid. Vanaf het allereerste contact en tijdens het volledige bouwproces, tot aan de oplevering van de woning. We begeleiden elke bouwopdracht op de meest professionele wijze." Uniek concept Het totaalconcept van Villabouw Marchetta nv is uniek. Opdrachtgevers worden volledig begeleid, vanaf het eerste gesprek tot de eindrealisatie. "We bieden doordachte en creatieve oplossingen aan. En we houden rekening met zeer persoonlijke interieurwensen en de eigen levensstijl. Zelfs de tuin wordt daarin betrokken."

Overeenkomst
Villabouw marchetta nv bouwt conform de Wet Breyne. "Die biedt zekerheid voor de bouwheer: de overeengekomen prijs is ook de opleveringsprijs, zonder verrassingen en bonussen achteraf. En er wordt betaald in schijven, naar gelang de vordering van de werkzaamheden."

Villabouw Marchetta nv heeft mooi gelegen bouwpercelen beschikbaar in de Belgische grensstreek. Overtuig uzelf en bezoek onze toonzaal te Genk.
Build for Life