Dossier Batibouw

eSafe lanceert de Bulkbox tijdens Batibouw

1 maart 2018 Bron: Renson
eSafe lanceert de Bulkbox tijdens Batibouw
Meer nog dan voor schoenen en kledij geldt voor een succesvolle online aankoop van verse producten dat die correct afgeleverd kunnen worden, ook als je niet thuis bent. En dus ontwierp eSafe een pakketbus op maat van dit soort thuisleveringen. U kunt deze nieuwe pakketbus bewonderen op de stand van eSafe tijdens Batibouw 2018 in paleis 1.

Leon Renson (zaakvoerder eSafe): “Thuislevering van voeding is één van de huidige e-commerce trends. Als fabrikant van pakketbrievenbussen spelen we daar graag op in, zodat elke online aankoop ook tot een succesvolle thuislevering leidt, zelfs op momenten waarop de geadresseerde niet thuis is. Iets wat zeker voor verse producten een must is. Wie vaak online bestelt, kan onmogelijk thuis elk pakketje staan opwachten, en dus bedacht eSafe daarvoor een oplossing.

Concreet werd er een pakketbus ontworpen die voldoet aan de meest courante leveringen van verse producten. De eSafe Bulkbox is groot genoeg voor 4 bakken drank en kan koelboxen tot 40 liter aan. Alle boodschappen zitten veilig en wel opgeborgen tot je terug thuis bent. “Deze pakketbus maakt van het online bestellen van verse voeding een sluitend traject van aankoop tot levering,” besluit Leon Renson.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo