Tuin

eSafe design pakketbrievenbussen krijgen 'Handmade In Belgium' label

eSafe design pakketbrievenbussen krijgen 'Handmade In Belgium' label
Pakketbrievenbussen fabrikant eSafe krijgt een Handmade in Belgium label, uitgereikt door Unizo. Die erkenning bevestigt de juiste focus van eSafe op 100 % Belgische kwaliteit en veelzijdigheid sinds de opstart van het merk in 2016.

E-commerce kent nog steeds een sterke groei. Het coronavirus heeft deze opmars zelfs nog extra mee in de hand gewerkt. Om al die bestelde pakjes ook veilig en zonder fout op hun bestemming te krijgen, zijn de pakketbrievenbussen van eSafe de geschikte oplossing. Bij eSafe ligt de focus op de combinatie van design, functionaliteit en vooral kwaliteit. Het nieuwe Handmade In Belgium label onderstreept die filosofie.

eSafe design pakketbrievenbus

Garantie voor Belgische kwaliteit

eSafe is 100 procent Belgisch. Van de oprichter en de medewerkers tot het ontwerp, de ontwikkeling en de productie. Door de workflow volledig in eigen handen te houden, garandeert het bedrijf op elk moment de hoogste kwaliteit en afwerkingsgraad. Elk product gaat door ervaren handen en doorstaat strenge kwaliteitscontroles.

Die filosofie leidde mee tot de toekenning van het Handmade in Belgium label. Deze erkenning wordt uitgereikt door Unizo aan bedrijven die maatwerk realiseren met bewuste keuzes van materialen en grondstoffen. “Om in aanmerking te komen voor een Handmade in Belgium label moet je als bedrijf logischerwijze in België produceren en moet ook een flink deel van het assortiment handgemaakt zijn”, zegt eSafe zaakvoerder Leon Renson. “Maar ook kwaliteit, functionaliteit, passie en kennis van zaken spelen een rol. We zijn dan ook trots op deze erkenning en zien het als een bevestiging dat de ingeslagen weg met eSafe de juiste is.

Koop lokaal

In deze bloeiende tijden van online shoppen wil eSafe vooral ook een lokale partner zijn die ervoor instaat dat pakketjes zonder fout bij de eigenaar terechtkomen. De combinatie van brievenbus en pakketbus vult alle postnoden in en sluit bovendien naadloos aan bij de architectuur van elke woning, appartement of bedrijfsgebouw. Een praktische oplossing met esthetische meerwaarde, zo je wil. Voortaan dus met het Handmade in Belgium label als kwaliteitsgarantie.

Ook interessant