Zo zet je jouw bouwproject in het vizier bij de toekomstige bewoners!

19 april 2021 Bron: Bouw & Wonen
Zo zet je jouw bouwproject in het vizier bij de toekomstige bewoners!
Om een bouwproject in de kijker te zetten bij toekomstige bewoners is marketing nodig. Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geven we je graag een aantal tips over middelen die je kunt inzetten om potentiële bewoners aan te trekken.

Visuals zijn belangrijk om te laten zien hoe het project eruit komt te zien. Daarnaast wil je de belangrijkste informatie delen, zoals een link naar de projectwebsite, de inschrijfdatum en de prognose van de oplevering. Ook logo’s van het project, de bouwbedrijven en de projectontwikkelaars moet je niet vergeten. Met behulp van welke middelen je dit kunt presenteren? Dat lees je hieronder!

Zet een spandoekframe voor het bouwproject

Een bouwproject trekt veel nieuwsgierige kijkers zoals buurtbewoners of potentiële bewoners. Daarom is het een hele logische plek om er een (vrijstaand) spandoekframe te plaatsen. Een spandoekframe is groot en daarom niet te missen. Het biedt genoeg ruimte om er belangrijke informatie en visuals op weer te geven.

Bij Drukbedrijf kun je diverse soorten spandoekframes bestellen. Van een muurframe tot een vrijstaand frame. Het kan allemaal! Een spandoek in frame is ook ideaal als je een bouwbedrijf hebt en de aandacht wil trekken naar je bedrijfspand. Hang deze bijvoorbeeld aan de gevel van je pand.

Vlaggen om de aandacht te trekken

Met vlaggen ben je vanaf een grote afstand zichtbaar. Zet er het logo op van een projectontwikkelaar of bouwbedrijf en trek de aandacht. Vlaggen drukken is voordelig en effectief. Daarnaast kun je ze nog een keer gebruiken bij overige (bouw)projecten. Let wel op dat je ze bij windkracht 7 of hoger naar binnenhaalt! Vlaggen zijn er in vele soorten en maten. Denk aan banier vlaggen, beachflags en gevelvlaggen.

Benut wat je al hebt met een hekwerkbanner

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende optie. Een bouwproject is namelijk vaak omringd door een hekwerk. Dus waarom zou je deze ruimte niet benutten en er een hekwerkbanner omheen doen? Hekwerkbanners zijn groot en hebben erg veel ruimte om informatie op kwijt te kunnen. Zeker als je de meerdere hekken die naast elkaar staan benut. Tip: als alle kavels of appartementen vergeven zijn kun je een sticker op de banner doen met ‘verkocht’ of ‘verhuurd’.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee je een bouwproject in de kijker kunt zetten. Welke middelen gebruiken jullie al?

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo