Zijde Lijn met innovatie: vloeibaar behang

  NL   25 oktober 2010 Bron: Zijde Lijn
Vloeibaar behang, ook wel bekend als Japans sierpleister, is een ideaal product om het behang, stukwerk of verf te vervangen. Door per zak 6 tot 7 liter warm water toe te voegen, ontstaat een kleiachtige substantie die direct in 1,5 tot 3 millimeter laagdikte op wanden of plafonds kan worden aangebracht met een spuitpistool of kunststof spatel. Het kan op bijna alle ondergronden aangebracht: steen,stukwerk,beton,hout,kunststof, maar ook op metaal. De ondergronden zoals gips of ruw hout moeten wel eerst met een speciale primer worden voorbehandeld. De droogtijd is tussen de 24 tot 72 uur. Het materiaal maakt de murenmeteen mooi egaal en er zijn meer dan 400 kleuren beschikbaar.

Marina Lebedko : “Vloeibaar behang bestaat uit 100% katoen en cellulose.Door deze bestandsdelen is Wolcolor vloeibaar behang een ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk product.Het gebruik van de technologie met katoenvezels voor de interieurs gaat terug tot oude tradities van Japanse bedrijfsfilosofie. Alle producten zijn gepatenteerd, voldoen aan de hoogste eisen en zijn voorzien van alle certificaten. De catalogus van ons vloeibaar behang bevat vijftien series met meer dan 400 kleuren. Elke particuliere klant, individuele zelfstandige ondernemer of team, een design studio, decoratieve winkel of bouwmarktenenzovoorts, die op zoek zijn naar stijlvolle interieur oplossingen, kunnen met ons contact opnemen.Wij richten ons op het toegankelijk maken van een gezonde levensstijl.”

De voordelen van deze toepassingen op muren, gangen en trappen, woonkamers, hotels en restaurants, bureaus en vergaderruimten, gipsplaten en plafonds, bieden vele voordelen. Ideaal voor nieuwbouwwoningen. Het is duurzaam, decoratief en isoleert. Het is geluidsabsorberend en vochtregulerend, zodat het binnenklimaat verbeterd. Het is vuil en stof afstotend. Het is anti allergisch. Het is elastisch,naadloos en gemakkelijk te verwijderenof te herstellen.Er kunnen bedrijfslogo’ s in verwerkt worden of decoratietekens, woorden of tekeningen.De fabrikant Wolcolor is ervan overtuigd dat ook een amateur - klusser het vloeibaar behang kan aanbrengen.Tevens de compressor en spuitpistool zijn te huur.

Provost: “Men kan via onze webwinkel de producten bestellen maar men kan ook even onze stijlvolle ingerichte showroom met een bezoek vereren. Daar komt men op ideeën en is een eerste stap om bepaalde plannen te realiseren op interieur gebied. Onze medewerkers zijn graag behulpzaam en adviseren de meest geschikte oplossing voor een specifiek interieur of wens. Onder het genot van een kopje koffie adviseren onze medewerkers graag over de mogelijkheden en de over de grote variaties van ons innovatie product. In de showroom vind men een groot aantal voorbeelden voor de huiskamer, de kinderkamer, de keuken, de slaapkamer, de badkamer of een kantoor. Iedereen kan bij ons inspiratie opdoen!”

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo