Domotica

Zet september met een gerust gemoed in

Zet september met een gerust gemoed in
Nu de zomermaanden er bijna op zitten, lonkt de typische septemberdrukte weer. De kinderen naar school brengen, de sporttrainingen die hervatten, zelf weer naar de werkvloer… Om in alle gemoedsrust te wennen aan je nieuwe drukke dagschema, staat Verisure je graag bij met de slimme videodeurbel Arlo. Zo blijf je via je smartphone perfect op de hoogte van wat er zich thuis allemaal afspeelt als je er niet bent.

Slimme deurbel van Verisure houdt een oogje in het zeil als je niet thuis bent
De pakjesbezorger aan de deur? Je buur? Of iemand die je niet kent? Met de draadloze deurbel Arlo heb je instant zicht op wie er bij je thuis aanbelt. Via je smartphone ontvang je een melding en kan je meekijken, luisteren en communiceren met de bezoeker die voor de deur staat. In combinatie met een aangesloten slot, kan je zelfs de deur op afstand openen om een gewenste bezoeker binnen te laten. Anderzijds heeft de videodeurbel een ingebouwde sirene om indringers af te schrikken.

Ralph Gijbels, Operationeel Directeur bij Verisure België: “Als de deurbel beweging detecteert, wordt er automatisch video gestreamd naar je Arlo-account in de cloud. Je kan op elk moment foto’s nemen, videobeelden registreren of live streamen. Ben je niet beschikbaar of wil je niet communiceren, dan kan je ook een vooraf opgenomen spraakbericht activeren. Op die manier reikt de slimme deurbel je meerdere mogelijkheden aan om een oogje in het zeil te houden als je niet thuis bent. Dat creëert niet alleen bescherming tegen inbraak en diefstal, maar zorgt ook voor gemoedsrust.”

Slimme deurbel van Verisure houdt een oogje in het zeil als je niet thuis bent
De Arlo-videodeurbel is verbonden met het Verisure-alarmsysteem met monitoring. Bij een incident kunnen operatoren foto’s en video’s raadplegen die door de camera van de deurbel zijn genomen. Operatoren hebben enkel toegang tot die beelden in geval van alarm. Verisure garandeert uiteraard de privacy van haar klanten en beschermt alle persoonlijke gegevens. Beelden en video’s worden 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud.

Slimme deurbel van Verisure houdt een oogje in het zeil als je niet thuis bent

Ook interessant