Algemeen

Xella wint FEMA-Award Ruwbouwmaterialen

Xella wint voor de vierde keer de prestigieuze tweejaarlijkse FEMA-Award voor de categorie ruwbouwmaterialen, uitgereikt door de beroepsvereniging van de bouwhandelaar (FEMA) en de beroepsfederatie van producenten van bouwmaterialen (Feproma). De award bekroont de meest verdienstelijke producent van bouwmaterialen.

Xella, de toonaangevende producent van bouwmaterialen Ytong, Multipor, Hebel, Silka en Fermacell, wordt met de tweejaarlijkse Fema-Award bekroond door de beroepsvereniging van de Belgische bouwhandelaren als beste leverancier. De bouwhandelaren kiezen de winnaar via een enquête georganiseerd door FEMA en houden bij hun keuze rekening met de mate waarin de fabrikanten respect betonen voor de verschillende aspecten van samenwerking zoals beschreven in het FEMA-Charter (zie onderaan).

Sinds de Fema-Award in 1997 toegekend werd, mocht Xella deze trofee voor de vierde keer in ontvangst nemen (1997 - 2003 – 2009 2013).

“We beschouwen de award als een bekroning van het intensief en toegewijd samenwerken van alle afdelingen in onze onderneming met de bouwmaterialenhandel. In deze economisch moeilijke tijden is het voor ons een extra hart onder de riem om op de ingeslagen weg verder te gaan”, aldus Jos Cox, CEO Xella.

Ook interessant


Build for Life