Interieur

Woonbeurs Amsterdam ontvangt 1,5 miljoenste bezoeker

De Woonbeurs Amsterdam ontving vandaag op de openingsdag haar 1,5 miljoenste bezoeker sinds de eerste editie in 1992. De gelukkige bezoeker werd feestelijk onthaald en kreeg een wooncheque ter waarde van € 10.000. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door CBW-erkende woonwinkels.

De 1,5 miljoenste bezoeker is Sowan Mumcuyan uit Rotterdam, die met zijn vrouw Elly en zoontje Thaddeus bij de deur werden verwelkomd door de organisatie van de Woonbeurs Amsterdam. Het gelukkige gezin werd getrakteerd op een wooncheque ter waarde van € 10.000. De wooncheque is te besteden bij één van de 4.500 CBW-erkende woonwinkels in Nederland.

De zeventiende editie van de Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van 26 september tot en met 4 oktober in de Amsterdam RAI.

Nederland heeft meer dan 4.500 CBW-erkende woonwinkels, variërend van slaapspeciaalzaken, woningtextielspecialisten, parketspecialisten tot badkamer- en keukenspecialisten. De winkels zijn te herkennen aan de CBW-erkend sticker op de deur.
De algemene voorwaarden van CBW-erkende winkels zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Consumenten zijn hierdoor zeker van extra goede garanties.