Bedrijfsnieuws

Woningbouw Huyzentruyt organiseert kinderopvang tijdens BIS beurs

Woningbouw Huyzentruyt, dochteronderneming van Groep H uit Beveren-Leie, gaat tijdens het komende Bouw- en ImmoSalon (BIS) in Gent de kinderopvang organiseren. Dit ongewone initiatief kadert in de happy@huyzentruyt-filosofie waarmee het bouwbedrijf zich wil onderscheiden op de markt.

Happy@huyzentruyt

Woningbouw Huyzentruyt scoort bijzonder hoog op vlak van klantentevredenheid. Dat blijkt steeds weer uit de verschillende enquêtes en bevragingen die het bedrijf houdt onder zijn klanten in verschillende fases van het bouwtraject. Daarin geeft ruim 98% van de klanten te kennen dat ze zonder twijfel opnieuw met Woningbouw Huyzentruyt in zee zouden gaan mochten ze nog eens bouwen. ‘Dat stemt ons uiteraard bijzonder tevreden, maar het is tegelijk verre van vanzelfsprekend. We doen als bedrijf heel wat inspanningen om bij elke nieuwe woning een zo perfect mogelijk bouwtraject af te leggen. Gespecialiseerde en goed opgeleide eigen bouwploegen, geselecteerde onderaannemers, een gedegen planningssysteem, absolute kwaliteitszorg, doorgedreven budgetcontrole,…het zijn slechts enkele van de elementen die telkens weer zorgen voor happy klanten’, aldus Joris Ockier, Marketing & Sales Directeur bij Woningbouw Huyzentruyt.

Happy Kids@huyzentruyt op de BIS-beurs

Woningbouw Huyzentruyt wil deze filosofie verder uitbouwen tijdens de bouwbeurs BIS in Flanders Expo Gent van 9 tem 17 oktober 2010. Om te vermijden dat jonge gezinnen met bouwplannen hun jengelende kroost van stand naar stand moeten meezeulen besloot Huyzentruyt om zelf de kinderopvang te organiseren. Zo kunnen gezinnen met kleine kids in alle rust de bouwbeurs bezoeken.

Beursorganisator Artexis stelde een ruimte van 100m² ter beschikking voor de gratis opvang van kinderen tussen 4 en 12 jaar. De ruimte bevindt zich vooraan in de beurshal en na registratie kan elk kind tussen 4 en 12 jaar gedurende maximum 3 uur komen genieten van tal van toffe activiteiten. De inhoudelijke invulling van de kinderopvang werd toevertrouwd aan een professioneel kinderanimatiebedrijf dat enkel werkt met pedagogisch geschoolde medewerkers. Er zijn tal van leuke activiteiten voorzien. Zo kunnen de kinderen zelf een vogelkastje of een theelichthoudertje maken, hun droomhuis tekenen, een glimmertattoo laten plaatsen of naar een recente kinderfilm kijken.

Praktisch:
Zaterdag 9/10 van 13u tot 19u
Zondag 10/10 van 10u tot 19u
Woensdag 13/10 van 13u tot 19u
Zaterdag 16/10 van 13u tot 19u
Zondag 17/10 van 10u tot 19u
Build for Life