Interieur

Wonen is een werkwoord

Wonen is iets heel persoonlijks. Of je nu van klassiek, modern of retro houdt of een heel eigen stijl hebt ontwikkeld, met de inrichting van je huis kun je laten zien wie je bent. Voor iedereen met lef is er nu Wonen is een werkwoord: met zijn hippe, eigenwijze en originele vormgeving hét woonboek van 2010!

Wie Wonen is een werkwoord in handen krijgt ziet het meteen: dit boek is compleet anders dan andere woonboeken. Het is een fantastische combinatie van illustraties en fotografie samengebracht rondom het thema persoonlijk wonen. Wonen is een werkwoord laat zien hoe je met weinig middelen maar met de nodige dosis lef een eigen stijl kunt creëren. Het is bedoeld voor iedereen die graag veel met zijn interieur bezig wil zijn en voor wie een geheel eigen stijl van wonen belangrijk is. De unieke vormgeving maakt van dit boek een onmisbaar juweeltje.

Auteur: Yvonne Bakker
Illustrator: Hanneke de Jager, John Dummer
144 pagina's
Druk/editie: 1
Afmetingen: 242x21x338 mm
Gewicht: 1176 gr
ISBN 10: 9021546825
ISBN 13: 9789021546827
Uitgever: Kosmos uitgevers
Taal: Nederlands



Yvonne bakker werkt als stlyliste veel voor tijdschrijften en maakt producties op het gebied o.a. wonen en lifestyle. John Dummer is fotograaf. Hun woonproducties worden regelmatig gepubliceerd in o.a. VT-wonen, Eigen huis & Interieur, Elle Wonen en Ariadne at Home.
Hanneke de Jager is kunstenaar en maakt linosnedes, collages en illustraties voor kinderboeken en tijdschriften.