Wonen 2018: Dé beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen

  BE   23 januari 2018 Bron: Artexis
Wonen 2018: Dé beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen
Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Van 27 januari tot 4 februari 2018 kan je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de nieuwste editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er professioneel bouwadvies.

Op Wonen kan je je 9 dagen lang bij meer dan 200 exposanten laten verleiden door slimme domotica, trendy keukens en badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting, uitgebreide interieurcollecties … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.

Download hier uw gratis toegangsticket voor Wonen 2018

De kaarten zijn geldig voor 1 of 2 personen op alle dagen van de beurs behalve op de zondagen.
Klik hier om uw gratis ticket online te bestellen

Je vindt op Wonen niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties ...

Na je bezoek ga je steevast naar huis met tonnen inspiratie en tips om meteen in de praktijk om te zetten. Een volledige exposantenlijst vind je op www.wonen.eu.

Wonen 2018: Dé beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen

Gratis professioneel advies en infosessies

Op zoek naar professioneel en persoonlijk bouwadvies? Wonen helpt je hierbij, want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter … Specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken.
Voor al je vragen kan je via de website een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies geeft óf je kan op de beurs een van de vele infosessies volgen.Inschrijven kan vanaf begin december via www.wonen.eu.

Extra : zondag 11 februari: de Open-Houtbouw-Dag

Een week na Wonen vindt de Open-Houtbouw-Dag plaats. Op zondag 11 februari kan je op diverse plaatsen in Vlaanderen, woningen en/of werven gaan bekijken van bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw en houtmassiefbouw. Je wordt er verwelkomd door professionelen en kan er terecht met al je vragen over bouwen met hout.
De volledige lijst met de te bezoeken woningen en werven vind je later op www.wonen.eu.
Geďnteresseerde bedrijven kunnen zich hiervoor nog inschrijven op de stand van de Open-Houtbouw- Dag tijdens Wonen.

Nocturne op vrijdag 2 februari

Op vrijdagavond 2 februari blijft Wonen langer open. Die avond kan je je tot 22 uur op een gezellige manier laten onderdompelen in de sfeer van de beurs.

Wonen 2018: Dé beurs voor iedereen die (ver)bouwt om te wonen

Praktische informatie

Waar en wanneer:
Nekkerhal – Brussels North, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen
Van zaterdag 27 januari tot en met zondag 4 februari 2018

Openingsuren:
Week: 13u – 18u00
Weekend: 11u – 18u00 (met gratis kinderopvang in het weekend)
Nocturne op vrijdag 2 februari van 13u – 22u00

Toegangsprijs:
Volwassenen: € 10 (€ 7 in VVK online)
Kinderen tot 12 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)

Koop vanaf begin december je ticket online op www.wonen.eu en krijg een korting van 3 euro én een gratis boekenpakket ter waarde van 10 euro dankzij Bouwinfo.be! In het boekenpakket vind je informatie over het (ver)bouwproces, van de aankoopprocedure tot de financiering, de noodzakelijke documenten en regelgeving, alle bouwmaterialen en systemen, bouw- en renovatiepremies. Haal dit boekenpakket en leuke gadgets af op de stand van Bouwinfo.be met je voucher die je bij het e-ticket terugvindt.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo